Schoonmaakbedrijf Acacia en Siev!

Met trots kondigt schoonmaakbedrijf Acacia aan dat zij per 26 augustus 2014 lid is van de schoonmaakbranche vertegenwoordiger in Nederland; Siev!

Siev! is een onafhankelijk platform voor schoonmaakbedrijven in Nederland die door middel van het lidmaatschap van haar leden, haar leden blijft informeren over de ontwikkelingen- en eisen in de schoonmaakbranche en ook biedt Siev! haar leden eveneens diensten aan om als schoonmaakbedrijf conform de huidige wet- en regelgeving werkzaam te zijn in de schoonmaakbranche en deze onafhankelijk te accrediteren.

Wij zien een mooie en schone toekomst met Siev! tegemoet, en zijn daarmee  een stukje dichter bij onze missie en visie gekomen om; onze interne medewerkers (o.a.) kwaliteit van vervolgopleidingen te bieden , en onze externe klanten de garantie dat wij (onafhankelijk) conform de wet- en regelgeving bij hun onze werkzaamheden leveren en daarin hun klantenbehoefte centraal zetten.

Met hartelijke groet,

 

Schoonmaakbedrijf Acacia