Acacia Amsterdam

Opleveringsschoonmaak
Acacia heeft de juiste mensen

Opleveringsschoonmaak kan binnen 24 uur / 7 dagen per week ingehuurd worden. Bel direct en hoor onze scherpe tarieven voor opleveringsschoonmaak

Bouw opruimer en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, VvE's, Glasbewassing, en het schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, zijn enkele algemene- en gespecialiseerde schoonmaakdiensten die wij voor onze zakelijke klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en / of periodiek is, wij doen dat naar behoefte van al onze klanten als schoonmaakbedrijf in Amsterdam.
Voor onze kantoren, bedrijven en scholen, zijn wij een betrouwbare facilitaire partner. Daarom verzorgt schoonmaakbedrijf Acacia al geruime tijd voor hun het volledige schoonmaak beheer in Amsterdam. Het dagelijks kantoren schoonmaken, schole n schoonmaken, behoort dus tot onze schoonmaakspecialisaties.
Werkplezier en een schone professionele uitstraling van een bedrijf zijn belangrijke succesfactoren voor elke onderneming. Goed facilitair schoonmaak beheer van schoonmaakbedrijf Acacia draagt daarom bij aan dat werkplezier en de professionele uitstraling van uw bedrijf. Schoonmaakbedrijf Acacia te Amsterdam onderhoudt dat effectief en efficiënt voor haar klanten, en draagt zorg voor dat facilitaire beheer.

Neem contact op

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Laat je overtuigen door onze klanten

Onze klanten bevelen ons aan

Wij zijn zeer tevreden over de hulp van Acacia in de schoonmaak van ons nieuwe huis; door de verbouwingen had de hele woning een fijne stofaanslag tot ín de kasten aan toe. Asya en haar team hebben uitstekend werk geleverd en alles brandschoon opgeleverd: tegelwerk in de natte ruimtes, glasbewassing binnen en buiten, alle deuren en kozijnen, grondige schoonmaak keuken en reinigen van alle vloeren. Wij bevelen Acacia van harte aan!

Roland Waasdorp

I have been a customer of this company for the last 3 years and could not ask for anything more. Attention to the smallest details. I’ve always felt safe having a acacia staff in my home.

Julie Brown

I was so impressed with work of your fantastic team! I love coming home from work to a spotless house that smells fresh and clean. I recommend acacia if you want the best around!

Andrea Wilson

Neem contact met ons op

Wij maken schoon, u ontspant.

Bij Acacia houden wij van schoonmaken. Van kantoorpanden tot huizen, bij ons bent u verzekerd van een een uitstekende service en een schone omgeving.

Ik geef toestemming aan schoonmaakbedrijf Acacia om mijn gegevens conform de AVG / GDPR te verwerken.

Opleveringsschoonmaak Amsterdam e.o.

 

Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn deze nog niet geschikt voor bewoning. Een opleveringsschoonmaak is vaak dan nog wel nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Schoonmaakbedrijf Acacia verzorgt graag voor u deze opleveringsschoonmaak. Zowel de binnenkant als buitenkant wordt grondig aangepakt, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft en de opleveringsschoonmaak ook daadwerkelijk het verschil maakt.

 

Met onze opleveringsschoonmaak leggen we meteen een goede basis voor het dagelijkse onderhoud. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact op met Schoonmaakbedrijf Acacia.

 

Bel naar 020 – 789 29 43 of 06 – 817 380 41.

Of stuur even een e-mail naar info@schoonmaakbedrijfacacia.nl

 

Wat valt er onder een opleveringsschoonmaak?

 

De opleveringsschoonmaak wordt in de meeste gevallen aangevraagd door bouwbedrijven, maar Schoonmaakbedrijf Acacia wordt hiervoor ook regelmatig ingehuurd door woningbouwverenigingen. We worden dan ook vaak ingeschakeld na een verhuizing. De staat waarin een woning of bedrijfspand hierna verkeert, bepaalt welke werkzaamheden er dienen te worden verricht.

 

Voorbeelden van werkzaamheden bij een opleveringsschoonmaak zijn:

 

  • Verwijderen van sluiter-, cement-, verf- en kitresten;
  • Schoonmaken van ramen, ventilatieroosters, vensterbanken en kozijnen;
  • Reinigen van gevels;
  • Schoonmaken van aanwezige sanitair;
  • Stofvrij maken van het pand;
  • Reinigen / stofzuigen van harde vloeren en evt. vloerbedekking;

 

Wilt u direct een offerte aanvragen? Neem even contact met ons op.

 

Heeft u nog vragen m.b.t. opleveringsschoonmaak?

 

Wilt u niet direct een offerte aanvragen, maar heeft u wel nog vragen over onze opleveringsschoonmaak? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar ons maar u kunt ook een e-mail sturen.

Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen, zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen.

020 – 789 29 43

06 – 817 380 41

info@schoonmaakbedrijfacacia.nl

WhatsApp chat