De voordelen van een schoonmaakbedrijf

Schoonmaakwerk uitbesteden heeft veel voordelen. De voordelen van een schoonmaakbedrijf spreken soms voor zich; bijvoorbeeld dat u zelf het schoonmaakwerk niet hoeft doen en de tijdsbesparing die het oplevert. Er zijn ook voordelen waar men niet direct aan denkt. Over die voordelen gaat dit artikel. Want als schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken hebben we de afgelopen 10 jaar veel reacties van onze klanten gehad die onszelf ook verrasten. Door dit artikel te lezen kunt u ontdekken of de schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden iets voor u is. Wilt u liever persoonlijk contact? We vertellen u graag alles tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. U weet dan meteen wat voor uw situatie de beste aanpak is.

Laat het schoonmaken aan de professional over

In principe zou u zelf uw boekhouding kunnen doen of uw muren kunnen schilderen, maar in de praktijk besteden mensen dit liever uit. Het resultaat van een professional is vrijwel altijd beter en het werk wordt efficiënter uitgevoerd. Voor schoonmaakwerk is dit precies hetzelfde. Onze professionals werken zeer efficiënt en snel. Ze hebben in de afgelopen tien jaar immers dagelijks dit werk gedaan. Ons kennisniveau is zeer hoog, zo weten we ook welke reinigingsmiddelen het best zijn voor het behoud van uw meubels, sanitair of bijvoorbeeld een vloer. Dit is een van de voordelen van een schoonmaakbedrijf inhuren. Tien jaar ervaring is veel en we zijn trots op de klanten die vanaf dag één al bij ons zijn! Gaat u toch liever zelf aan de slag? Bekijk dan onze 10 tips om uw woning schoon te maken!

De juiste materialen en spullen om schoon te maken

Ook een van de voordelen van een schoonmaakbedrijf is dat de reinigingsmiddelen die wij gebruiken zoveel mogelijk milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord zijn. Als schoonmaakbedrijf vinden wij dat het een verplichting is om aan duurzaamheid te denken. Wij werken dagelijks met liters reinigingsmiddelen. Als er voor chemische middelen een biologisch afbreekbaar alternatief is dat net zo goed werkt, waarom zouden wij dan nog schadelijke chemicaliën gebruiken? Ook voor onze schoonmakers is dit wel zo fijn. Wij voorzien onze medewerkers van alle middelen die hen in staat stellen prettig en efficiënt te werken. Zowel voor onze klanten als medewerkers willen wij het beste schoonmaakbedrijf zijn!

Vakkundig, waardoor snel en efficiënt

Een goede werkgever zijn. Dat is een van onze doelen. Door ervoor te zorgen dat onze werknemers het naar hun zin hebben, wordt het werk dat wij leveren bevoordeeld. We werken ook zoveel mogelijk in vaste teams zodat u als klant weet wie er bij u over de vloer komt. Heeft u speciale wensen? Geef het gerust bij ons aan. Is er iets wat niet bevalt? Ook dan horen we graag van u. Een samenwerking kan alleen maar succesvol zijn als we duidelijk met elkaar kunnen communiceren. Deze openheid van communicatie is een belangrijke reden waarom onze klanten jarenlang bij ons blijven.

Professionele communicatie en werkhouding

Schoonmaker zijn is een prachtig beroep. We komen op veel plekken, hebben contact met mensen en laten de plek altijd mooier achter dan hoe we er kwamen. We kunnen langskomen wanneer niemand aanwezig is, wat bijvoorbeeld voor een kantoor schoonmaak de standaard is. We kunnen ook schoonmaken in gebouwen op momenten waarop ze in gebruik zijn. Onze schoonmakers zijn representatief en professioneel. Bij het reinigen van woningen of gemeenschappelijke ruimtes in gebouwen is dit belangrijk. Ook een praatje maken hoort bij onze werkzaamheden. Veel mensen vinden dit erg prettig, zeker bij een woning schoonmaak. U heeft immers iemand in uw woonplek rondlopen, dus elkaar een beetje leren kennen maakt het werken een stuk prettiger.

De voordelen van een schoonmaakbedrijf inhuren: wat levert het op?

Ervaring, goede reinigingsmiddelen, efficiëntie en een prettige communicatie: een greep uit de voordelen van een schoonmaakbedrijf inhuren. Maar wat levert het u op? Uiteraard levert het uitbesteden van schoonmaakwerk een stukje ontzorging op. U heeft geen omkijken meer naar de schoonmaak en geniet altijd van een schone woning, werkplek of andere ruimte. Bovendien heeft u direct een partij bij de hand die snel een spoedklus uit kan voeren. Stel u heeft een hotel en een van uw gasten heeft een puinhoop gemaakt van de kamer, of u heeft een oplevering van een gebouw maar er dient met spoed een opleveringsschoonmaak uitgevoerd te worden. Het enige wat u dan hoeft te doen, is ons spoednummer bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Heeft u nu met spoed een schoonmaker nodig? Ervaar het dan direct en neem contact met ons op.

De voordelen van een schoonmaakbedrijf inhuren: kosten

In veel verzamelgebouwen en wooncomplexen wordt het schoonmaakwerk uitbesteed. Zeker wanneer er gemeenschappelijke ruimtes zijn, is een schoonmaakbedrijf inhuren voor het regelmatig reinigen ideaal. Niemand heeft er omkijken naar en het kost iedereen maar een klein bedragje. Het bedrag dat u aan een schoonmaakbedrijf besteedt, is in veel gevallen lager dan wat u kwijt bent wanneer u een medewerker het werk laat doen of zelf aan de slag gaat. Dit heeft met name met onze efficiëntie te maken en de beschikbare middelen die wij hebben. Wij komen goed uitgerust ter plaatse en weten precies wat we moeten doen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op. U weet dan precies wat de kosten voor uw schoonmaak zullen bedragen.

Hygiënisch schoon of optisch schoon?

Is een oppervlak optisch schoon of écht schoon? Dat is voor sommigen lastig te beoordelen, maar in de meeste gevallen van groot belang. Van een slecht schoongemaakte omgeving kunnen mensen ziek worden of gezondheidsklachten ervaren. In principe zijn er overal waar mensen komen bacteriën, virussen en schimmels aanwezig. Klein ongedierte treft men ook op vrijwel iedere locatie aan. U staat er misschien niet bij stil, maar er zijn grote verschillen in manieren van schoonmaken. Bij schoonmaakbedrijf Acacia nemen we nauwkeurig uw wensen door. Van een sanitaire ruimte mag het logisch zijn dat u deze hygiënisch schoongemaakt wilt hebben. Maar voor een werkplaats, trappenhuis of andere ruimte zult u uw eigen wensen van het reinigingsniveau hebben. Laat u hierover bovendien gerust adviseren.

Voorkom gezondheidsklachten

Na een goede schoonmaak komt u in een ruimte en merkt dat u vrij kunt ademhalen en dat de lucht fris en schoon voelt. Dat is het werk van de schoonmaker, en dat maakt ons zo ongelofelijk trots op ons werk. Wij willen namelijk dat laatste bereiken. Heeft u of iemand in uw omgeving gezondheidsklachten? Vraag hier eens naar in uw team of wooncomplex. Er wordt vaak maar weinig over gepraat omdat niet veel mensen het effect van echt goed schoonmaken kennen. Een oplossing ligt vaak binnen handbereik door een schoonmaakbedrijf mee te laten denken. Misschien heeft iemand wel een allergie voor schoonmaakmiddelen. Wij denken graag mee en zijn proactief. Wij zijn immers de specialist! Vanuit deze specialisatie geven wij vrijblijvend advies.

De voordelen van een schoonmaakbedrijf: advies inwinnen

We hebben al veel voordelen van een schoonmaakbedrijf genoemd. Graag gaan we nog dieper in op ons als specialist. Zoals gezegd, hebben we tien jaar ervaring. Van een woning- tot hotel schoonmaak; wij kunnen u helpen! We zijn in deze jaren vrijwel alle situaties al wel eens tegengekomen. Deze ervaring delen we graag door gratis en vrijblijvend advies te geven. We weten immers wat het goed schoonmaken van een ruimte met bewoners of medewerkers kan doen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Geef daarin uw situatie aan en deel de problemen die u ervaart of de wensen die u heeft. Wij geven op basis daarvan advies. Wat u vervolgens met dit advies doet, is geheel aan u.

Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Acacia?

Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Acacia volgens onze klanten? Gemiddeld scoren we een 4,8/5 op Google Reviews. We vatten graag de voordelen samen die in reviews over ons schoonmaakbedrijf worden genoemd:

  • Snelle service: ‘s ochtends gebeld, ‘s middags klaar.
  • Schoonmakers hebben eigen spullen en reinigingsmiddelen bij zich.
  • Op zaterdag schoonmaakwerk laten uitvoeren is geen probleem.
  • Woning schoonmaak: van onder tot boven en van binnen tot buiten.
  • Betrokkenheid: schoonmakers houden hun oren en ogen open en geven proactief advies.
  • Geen probleem om andere hand-en-spandiensten te leveren, zoals sjouwen, keukenhulp etc.
  • Korte lijnen en persoonlijk contact; altijd een vast aanspreekpunt.
  • Schoonmaakbedrijf Acacia komt altijd alle afspraken na.

De voordelen van een schoonmaakbedrijf: altijd hetzelfde resultaat

Bij veel schoonmaakklussen is altijd hetzelfde schone resultaat belangrijk, maar voor sommige schoonmaakwerkzaamheden is het zelfs een vereiste. Ook dit is een van de voordelen van een schoonmaakbedrijf inhuren. Wij maken bijvoorbeeld ook schoon op scholen en bij kinderdagverblijven. De garantie dat de kinderen in een schone omgeving zijn, is voor deze partijen heel belangrijk. Door met een professioneel schoonmaakbedrijf te werken, kunt u erop rekenen dat er iedere keer weer op dezelfde manier wordt schoongemaakt. Dat geldt zeker voor Schoonmaakbedrijf Acacia; wij werken immers zoveel mogelijk met vaste medewerkers per locatie. Er komt in de meeste gevallen dus altijd dezelfde schoonmaker of schoonmaakster langs.

Neem contact op

Wanneer u overweegt een schoonmaakbedrijf in te schakelen voor een eenmalige klus of voor herhalende werkzaamheden; neem dan contact met ons op. Deze kennismaking kost u niets en levert u direct goede kennis op. U weet dan welke voordelen van een schoonmaakbedrijf voor uw situatie gelden. Daarna kunt u de beslissing maken: uitbesteden, zelf doen of een combinatie tussen beide. Wij kunnen namelijk ook alleen bepaalde werkzaamheden voor u uitvoeren.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we namelijk een relatie opbouwen voor de lange termijn en hopen wij dat u vaker van onze dienstverlening gebruik gaat maken. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld op zoek bent naar hotelschoonmaak of op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak. Alle vragen zijn welkom en we informeren u graag over onze werkwijze. Als u daarom op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Benieuwd naar wat we voor uw 
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie