Waarop letten bij het vinden van een schoonmaakbedrijf?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf en wilt u zeker weten dat u een goede keus maakt? Dan is het belangrijk dat u met een aantal belangrijke zaken rekening houdt voordat u beslist met welk schoonmaakbedrijf u gaat werken. Wij van Schoonmaakbedrijf Acacia kunnen u hierbij helpen. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak voor bedrijven en particulieren weten wij namelijk exact waar u rekening mee dient te houden. Waarop letten bij het vinden van een schoonmaakbedrijf? Lees snel verder om er meer over te leren of neem gerust contact met ons op als u direct persoonlijk advies zou willen.

Beschikt het bedrijf over voldoende expertise?

Het eerste antwoord op de vraag:Waarop letten bij het vinden van een schoonmaakbedrijf? heeft te maken met de expertise van het schoonmaakbedrijf. Het belangrijkste bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf is namelijk om uit te zoeken of er sprake is van voldoende expertise. Elke schoonmaak situatie vergt namelijk een andere aanpak. Voor een hotel schoonmaak bijvoorbeeld, gelden andere hygiëneregels dan voor een woning schoonmaak en hetzelfde geldt voor een fabriekshal of een school. Zelfs voor een kantoorschoonmaak zijn er specifieke hygiëneregels die in acht genomen moet worden. Het is daarom belangrijk dat u voor een bedrijf kiest dat ervaring heeft met het schoonmaken van hetgeen u schoongemaakt dient te hebben. Daarnaast heeft u zelf waarschijnlijk ook bepaalde wensen die in acht genomen dienen te worden. Het is daarom absoluut aan te raden om voor een schoonmaakbedrijf te kiezen dat beschikt over veel expertise en ook met u meedenkt. 

Worden de gemaakte afspraken nagekomen?

Het is ontzettend belangrijk dat het schoonmaakbedrijf de gemaakte afspraken met u nakomt. Het is immers goed mogelijk dat uw bedrijf haar werkzaamheden niet uit kan voeren wanneer er bijvoorbeeld niet goed is schoongemaakt. U moet volledig op het schoonmaakbedrijf kunnen bouwen en wij raden u daarom ook aan om eerst een oriënterend gesprek aan te gaan. U kunt er doorgaans voor kiezen om iemand bij u langs te laten komen, maar u kunt ook bij het schoonmaakbedrijf langsgaan op locatie. Op deze manier krijgt u een goede indruk van het bedrijf en kunt u bepalen in hoeverre het bedrijf professioneel oogt. Daarnaast doet u er goed aan om recensies van huidige klanten te lezen en uit te zoeken hoe lang het bedrijf al bestaat. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het schoonmaakbedrijf.

Kunt u het bedrijf inschakelen voor spoedklussen?

Het kan voorkomen dat u een spoedklus voor een schoonmaakbedrijf heeft. Is het schoonmaakbedrijf waar u mogelijk voor gaat kiezen ook in te zetten voor spoedklussen? En komen ze er dan meteen aan zodat er direct kan worden schoongemaakt of kunnen ze bijvoorbeeld pas de volgende dag? Om in de toekomst zo snel mogelijk te kunnen schakelen, is het raadzaam om voor een schoonmaakbedrijf te kiezen dat bij u in de buurt zit. Uiteraard moet het schoonmaakbedrijf überhaupt in te zetten zijn voor spoedklussen. Als het bedrijf ook nog eens in de regio zit, weet u zeker dat alles gelijk geregeld kan worden. 

Wordt er efficiënt gewerkt?

Waar u op kunt letten bij het vinden van een schoonmaakbedrijf is de werkwijze van het bedrijf. Waar veel mensen niet aan denken maar wat toch een belangrijke factor is om rekening mee te houden, is of het bedrijf op een efficiënte manier werkt. Met efficiënt werken bedoelen we dat het bedrijf bijvoorbeeld over personeel beschikt met aantoonbare ervaring. In de regel krijgen deze professionals meer werk gedaan in een uur dan andere bedrijven. Hiermee wordt niet bedoeld dat het werk wordt afgeraffeld. Integendeel, door de ervaring van het personeel weten zij exact wat ze moeten doen. In de meeste gevallen levert u dit een kostenbesparing op ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven omdat veel schoonmaakbedrijven een uurtarief hanteren.

Denkt het schoonmaakbedrijf met u mee?

In uw bedrijf moet u zich volledig kunnen focussen op waar u goed in bent en geen zorgen hebben over de schoonmaak. Het kan daarom van grote meerwaarde zijn om te kiezen voor een schoonmaakbedrijf dat op basis van ervaring met u meedenkt. Naast dat u uiteraard uw wensen doorgeeft, kan een schoonmaakbedrijf met aantoonbare ervaring ook adviseren wat in uw situatie het beste is om te doen. Er kan bijvoorbeeld worden nagedacht over op welke momenten er het beste schoongemaakt kan worden om uw medewerkers niet te storen. Wanneer er samen naar de situatie wordt gekeken dan wordt er in de meeste gevallen een optimaal resultaat behaald.

Heeft het bedrijf een keurmerk?

Waar u nog meer op kunt letten bij het vinden van een schoonmaakbedrijf is een keurmerk. Wanneer een schoonmaakbedrijf namelijk over een keurmerk beschikt, betekent dit dat zij voldoen aan een bepaalde wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne. Ook weet u aan de hand van een keurmerk dat het schoonmaakbedrijf periodiek wordt gecontroleerd om te controleren of ze nog voldoen aan alle eisen van het keurmerk. Een keurmerk draait trouwens niet alleen om of het schoonmaakbedrijf zich wel aan de hygiëneregels houdt. Er wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de transparantie, MVO en het naleven van cao-afspraken. Al met al weet u door diverse keurmerken of het schoonmaakbedrijf in de haak is.

Offerte aanvragen

Wanneer u een bedrijf vindt dat beschikt over veel ervaring en in uw regio zit, kunt u er in de meeste gevallen een offerte aanvragen. Die offerte kunt u dan vergelijken met die van andere schoonmaakbedrijven. Vraag ook gerust bij ons een offerte op. Neem overigens gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Contact voor meer informatie of advies

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er een hoop factoren waar u op kunt letten bij het vinden van een goed schoonmaakbedrijf. Wij van Schoonmaakbedrijf Acacia, gevestigd in Amsterdam, voldoen aan alle bovenstaande voorwaarden en komen graag eens persoonlijk met u in gesprek. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen we namelijk dieper ingaan op onze werkwijze. U krijgt gegarandeerd een goed beeld van ons als schoonmaakbedrijf door contact op te nemen.

Over Acacia, schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Naast dat wij ons richten op de provincie Noord-Holland om altijd snel te kunnen schakelen, richten wij ons ook op een voordelige tariefstelling. Dit is mogelijk vanwege onze efficiënte werkwijze. Dit zijn trouwens niet de belangrijkste voorwaarden waarom klanten voor ons hebben gekozen. Wat wij namelijk veel horen, is dat onze klanten het op prijs stellen dat wij altijd meedenken en beschikken over vriendelijke en professionele medewerkers. Bovendien zijn wij voor veel verschillende schoonmaken in te zetten. Zelfs voor gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag.

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

11 + 7 =

Schoonmaakbedrijf Acacia