Acacia Amsterdam

Bouwopruimer nodig?
Acacia heeft de juiste mensen

Bouwopruimers kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week ingehuurd worden. Bel direct en hoor onze scherpe tarieven voor bouwopruimers

Bouw opruimer en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, VvE's, Glasbewassing, en het schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, zijn enkele algemene- en gespecialiseerde schoonmaakdiensten die wij voor onze zakelijke klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en / of periodiek is, wij doen dat naar behoefte van al onze klanten als schoonmaakbedrijf in Amsterdam.
Voor onze kantoren, bedrijven en scholen, zijn wij een betrouwbare facilitaire partner. Daarom verzorgt schoonmaakbedrijf Acacia al geruime tijd voor hun het volledige schoonmaak beheer in Amsterdam. Het dagelijks kantoren schoonmaken, schole n schoonmaken, behoort dus tot onze schoonmaakspecialisaties.
Werkplezier en een schone professionele uitstraling van een bedrijf zijn belangrijke succesfactoren voor elke onderneming. Goed facilitair schoonmaak beheer van schoonmaakbedrijf Acacia draagt daarom bij aan dat werkplezier en de professionele uitstraling van uw bedrijf. Schoonmaakbedrijf Acacia te Amsterdam onderhoudt dat effectief en efficiënt voor haar klanten, en draagt zorg voor dat facilitaire beheer.

Neem contact op

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Laat je overtuigen door onze klanten

Onze klanten bevelen ons aan

Wij zijn zeer tevreden over de hulp van Acacia in de schoonmaak van ons nieuwe huis; door de verbouwingen had de hele woning een fijne stofaanslag tot ín de kasten aan toe. Asya en haar team hebben uitstekend werk geleverd en alles brandschoon opgeleverd: tegelwerk in de natte ruimtes, glasbewassing binnen en buiten, alle deuren en kozijnen, grondige schoonmaak keuken en reinigen van alle vloeren. Wij bevelen Acacia van harte aan!

Roland Waasdorp

I have been a customer of this company for the last 3 years and could not ask for anything more. Attention to the smallest details. I’ve always felt safe having a acacia staff in my home.

Julie Brown

I was so impressed with work of your fantastic team! I love coming home from work to a spotless house that smells fresh and clean. I recommend acacia if you want the best around!

Andrea Wilson

Neem contact met ons op

Wij maken schoon, u ontspant.

Bij Acacia houden wij van schoonmaken. Van kantoorpanden tot huizen, bij ons bent u verzekerd van een een uitstekende service en een schone omgeving.

Ik geef toestemming aan schoonmaakbedrijf Acacia om mijn gegevens conform de AVG / GDPR te verwerken.

Bouwopruimers Amsterdam

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u terecht kunt voor bouwopruimers? Bij Schoonmaakbedrijf Acacia bent u daarvoor aan het juiste adres. Opdrachten, ook voor bouwopruimers schoonmaak, kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden. Voor onze opdrachtgevers (kantoren, bedrijven en scholen), zijn wij een betrouwbare facilitaire partner. Dus heeft u de specialist voor bouwopruimers nodig ? Neem dan direct contact met ons op.

Een schone bouwplaats met de bouwopruimers van Schoonmaakbedrijf Acacia zijn op ieder nieuwbouwproject onmisbaar. En schone opgeruimde bouwplaats is behalve een visitekaartje voor uw bouwplaats, ook noodzakelijk in het kader van veiligheid. Daarnaast zorgt een opgeruimde bouwplaats ook voor een aangename werksituatie voor de medewerkers en zorgt het voor meer overzicht en veiligheid.

 

Indien er sprake is van dagelijks onderhoud van de bouwplaats, zijn de werknemers ook eerder geneigd deze ook daadwerkelijk schoon te houden. Niet alleen zorgen onze bouwopruimers dat ze alle nodige vervuiling voorblijven, maar nemen ze ook graag een stukje zorg uit uw handen. Ook zijn onze bouwopruimers bereid samenhangende- of assisterende opdrachten uit te voeren.

 

Laat onze bouwopruimers u een stukje zorg uit handen nemen met het schoon, netjes en overzichtelijk houden van uw bouwplaats. U heeft immers al meer genoeg aan uw hoofd.

Dienstverlening Schoonmaakbedrijf Acacia

Het dagelijks kantoren of scholen schoonmaken behoort tot onze schoonmaakspecialisaties. Maar ook bouw- en opleveringsschoonmaak, opruimersschoonmaak, VvE’s, Glasbewassing, schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, zijn zo enkele van onze algemene- en gespecialiseerde schoonmaakdiensten die wij voor onze zakelijke klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en/of periodiek is, wij voeren onze werkzaamheden naar behoefte van al onze klanten uit als schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

 

Neem contact op voor bouwopruimers Amsterdam e.o.

 

Indien u geïnteresseerd bent in onze bouwopruimers en hen mogelijkheden, dan staan wij u graag te woord.  Neem ook voor een offerte contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Onze gegevens zijn:

 

020 – 789 29 43

06 – 817 380 41

info@schoonmaakbedrijfacacia.nl

WhatsApp chat