Onze diensten

Kantoren schoonmaken

Schoonmaakbedrijf Acacia staat voor u en uw kantoor klaar. Als gezegd is schoonmaak van kantoren verweven met het DNA van Acacia schoonmaakdiensten. Wij leveren kwaliteit en degelijkheid. Wat doet een glazenwasser? Bij een kantoor schoonmaak voeren wij ook graag de glasbewassing uit. Dit kan zowel binnen als buiten gebeuren. Indien het exterieur een eigen systeem voor glas bewassing heeft, kunnen wij alleen de ramen van de binnenzijde reinigen of in overleg ook de buitenzijde doen.

Opleveringsschoonmaak

Naast kantoren en hotels, doen wij ook aan opleveringsschoonmaak. Denk hierbij aan een verhuizing of voor makelaars die de woning spik en span schoongemaakt wil hebben voor foto’s.

Hotels ( housekeeping )

Acacia schoonmaakbedrijf biedt de beste en meest brede schoonmaakdiensten als het gaat om hotels schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf weten wij immers wat we doen.

Glasbewassing

Wij werken met de juiste technieken en middelen en zorgen voor stralende ruiten. Zowel voor buiten als binnen en voor grote en kleine oppervlaktes.

Gevelreiniging

Verenigingen van Eigenaren komen steeds meer voor. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de Vereniging. Denkt hierbij aan dagelijks/wekelijks onderhoud of periodiek onderhoud. Ook voorzien wij van een conciërge als dat noodzakelijk is.

VVE

Bouw opruimer en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, VvE’s, Glasbewassing, en het schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, zijn enkele algemene- en gespecialiseerde schoonmaakdiensten die wij voor onze zakelijke klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en / of periodiek is, wij doen dat naar behoefte van al onze klanten als schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Voor onze kantoren, bedrijven en scholen, zijn wij een betrouwbare facilitaire partner. Daarom verzorgt schoonmaakbedrijf Acacia al geruime tijd voor hun het volledige schoonmaak beheer in Amsterdam. Het dagelijks kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, behoort dus tot onze schoonmaakspecialisaties.

Winkelcentrum

Bij ons krijgt u goed schoonmaakonderhoud en glas bewassing i.c.m. vriendelijk, representatief schoonmaakpersoneel. Wij voeren periodiek kwaliteitscontroles uit om onze kwaliteit te kunnen waarborgen en te garanderen. De hygiëne beleving van uw bezoekers op goed peil houden is ons doel hierbij. Alles voor een frisse schone uitstraling van uw winkelcentrum. Ook voorzien wij van een conciërge als dat noodzakelijk is. Heeft u een pand in een winkelcentrum en heeft u meerdere bedrijven die een specialist voor glasbewassing zoeken? Neem dan contact op. Wij maken immers altijd graag een prijs op maat en kunnen zo een mooie korting bieden.

Neem gerust contact met ons op

Een specialist van schoonmaakbedrijf Acacia komt graag langs voor het schoonmaken van uw ramen! Wanneer u een professionele partij voor glasbewassing zoekt, neem dan vooral contact op. We plannen graag een kennismaking in. En bevalt de kennismaking, ons aanbod en de prijs? Dan komen we de werkzaamheden op zeer korte termijn uitvoeren. Zoals u merkt, is het vinden van een betrouwbaar en betaalbaar schoonmaak bedrijf voor glas bewassing eenvoudiger dan u denkt. Wij zetten ons in voor een jarenlange samenwerking en besteden graag extra tijd aan de kennismaking. Wanneer we de samenwerking eenmaal goed geregeld hebben, zit u voor jaren goed.

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

11 + 15 =