Glasbewassing

Voor ieder bedrijf en voor iedere organisatie zorgen mooi gewassen ramen voor een nette uitstraling. Maar hoe zorgt u er zonder moeite voor dat uw ramen altijd mooi schoon zijn? Wij van Schoonmaakbedrijf Acacia zijn o.a. gespecialiseerd in glasbewassing en voeren deze werkzaamheden graag voor u uit. Bij glas bewassing komt veel meer kijken dan de meeste mensen denken. Als professional hebben wij er ons eigen systeem voor ontwikkeld. Hiermee werken wij sneller en efficiënter dan de meeste schoonmaakbedrijven waardoor onze kosten gemiddeld lager liggen. Wij voeren periodiek onze werkzaamheden uit waardoor u er geen omkijken naar heeft. Neem direct contact op bij vragen of voor een vrijblijvende offerte.

Glasbewassing systeem

Er bestaan veel manieren van ramen wassen, maar voor ons werkt voor glasbewassing de telescoop borstel in combinatie met speciaal water het best. Ook hebben we reinigingsmiddelen die de gevel niet aantasten en zacht zijn voor het schilderwerk. Wij bekijken op locatie wat de beste methode is en op basis van jarenlange ervaring weten we inmiddels wat in negen van de tien gevallen het best werkt. Ons glas bewassing systeem is overigens niet de enige reden waarom klanten voor ons kiezen.

Schoonmaakbedrijf Acacia: glazenwasser in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Acacia is een bekend bedrijf in de regio Amsterdam. Onze naamsbekendheid hebben wij opgebouwd door kwaliteit te leveren. Niet alleen in het resultaat, maar zeker ook in de communicatie en het nakomen van afspraken. Wij werken namelijk alleen in Amsterdam en de omliggende regio. De reden dat we ons werkgebied klein houden, heeft met onze service maken. Wij komen altijd op korte termijn langs en zijn 24/7 bereikbaar. Ook bij een spoedopdracht komen we snel ter plaatse. Stel dat u een horecazaak heeft en dat er door een ongelukje snel een glazenwasser nodig is. Op Schoonmaakbedrijf Acacia kunt u rekenen! Heeft u nu een spoedklus of wilt u gewoon snel iemand voor de glasbewassing langs hebben? Ervaar het dan zelf en bel direct 06-81738041.

Glasbewassing particulier en voor bedrijven

Waarbij veel schoonmaakbedrijven een keuze gemaakt hebben in dienstverlening aan particulieren of bedrijven, hebben wij juist voor beide schoonmaakdiensten gekozen. We werken met een vast team van professionals die onze klanten inmiddels goed kennen. Zij weten dus precies wat een klant een fijne werkwijze vindt. Denk aan op welke tijden wij de glas bewassing het beste kunnen uitvoeren, of er wel of geen communicatie plaats moet vinden vooraf of dat wij het werk gewoon zelfstandig en in stilte uitvoeren. Bij glasbewassing voor particulieren merken wij dat een praatje vaak gewenst is en daarom doen wij dat ook graag.

Wat kost een glazenwasser particulier of voor bedrijven?

De kosten die wij rekenen hangen helemaal af van de situatie. Als wij een glasbewassingsinstallatie nodig hebben om op hoge verdiepingen de ramen te reinigen, dan worden daar extra kosten voor in rekening gebracht. Gaat het om de ramen op de begane grond of eerste verdieping, dan zijn de kosten voor glas bewassing een stuk lager. Wanneer we periodiek de werkzaamheden uitvoeren, heeft het voor ons ook een voordeel. De ramen worden immers nooit zó vies dat het veel tijd kost om ze te reinigen. Zijn uw ruiten al tijden niet schoongemaakt? Dan maken we gewoon vrijblijvend een offerte. Als u zou willen dat wij uw glazen regelmatig wassen, kunt u aangeven met welke frequentie u dit zou willen. We plannen de glasbewassing dan in onze agenda in en u heeft er nooit meer omkijken naar.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we namelijk een relatie opbouwen voor de lange termijn en hopen wij dat u vaker van onze dienstverlening gebruik gaat maken. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een eenmalige hotel schoonmaak of op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak. Alle vragen zijn welkom en we informeren u graag over onze werkwijze. Als u daarom op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam West, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!

Glasbewassing Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Glasbewassing Acacia
Glasbewassing Schoonmaakbedrijf Acacia

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

10 + 3 =

Schoonmaakbedrijf Acacia