Glasbewassing

 

Bent u op zoek naar professionele glasbewassing? Wilt u uw ramen, spiegels en glazen oppervlakken grondig laten reinigen door een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Schoonmaakbedrijf Acacia staat voor u klaar!

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

Glasbewassing door Acacia schoonmaakbedrijf

Voor ieder bedrijf en voor iedere organisatie zorgen mooi gewassen ramen voor een nette uitstraling. Maar hoe zorgt u er zonder moeite voor dat uw ramen altijd mooi schoon zijn? Wij van Schoonmaakbedrijf Acacia zijn o.a. gespecialiseerd in glasbewassing en voeren deze werkzaamheden graag voor u uit. Bij glas bewassing komt veel meer kijken dan de meeste mensen denken. Als professional hebben wij er ons eigen systeem voor ontwikkeld. Hiermee werken wij sneller en efficiënter dan de meeste schoonmaakbedrijven waardoor onze kosten gemiddeld lager liggen. Wij voeren periodiek onze werkzaamheden uit waardoor u er geen omkijken naar heeft. Neem direct contact op bij vragen of voor een vrijblijvende offerte.

Glasbewassing

Glasbewassing systeem

Er bestaan veel manieren van ramen wassen, maar voor ons werkt voor glasbewassing de telescoop borstel in combinatie met speciaal water het best. Ook hebben we reinigingsmiddelen die de gevel niet aantasten en zacht zijn voor het schilderwerk. Wij bekijken op locatie wat de beste methode is en op basis van jarenlange ervaring weten we inmiddels wat in negen van de tien gevallen het best werkt. Ons glas bewassing systeem is overigens niet de enige reden waarom klanten voor ons kiezen.

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Acacia: glazenwasser in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Acacia is een bekend bedrijf in de regio Amsterdam. Onze naamsbekendheid hebben wij opgebouwd door kwaliteit te leveren. Niet alleen in het resultaat, maar zeker ook in de communicatie en het nakomen van afspraken. Wij werken namelijk alleen in Amsterdam en de omliggende regio. De reden dat we ons werkgebied klein houden, heeft met onze service maken. Wij komen altijd op korte termijn langs en zijn 24/7 bereikbaar. Ook bij een spoedopdracht komen we snel ter plaatse. Stel dat u een horecazaak heeft en dat er door een ongelukje snel een glazenwasser nodig is. Op Schoonmaakbedrijf Acacia kunt u rekenen! Heeft u nu een spoedklus of wilt u gewoon snel iemand voor de glasbewassing langs hebben? Ervaar het dan zelf en bel direct 020 7892943.

Glasbewassing voor bedrijven

Waarbij veel schoonmaakbedrijven een keuze gemaakt hebben in dienstverlening aan particulieren of bedrijven, hebben wij voor bedrijven schoonmaakdiensten gekozen. We werken met een vast team van professionals die onze klanten inmiddels goed kennen. Zij weten dus precies wat een klant een fijne werkwijze vindt. Denk aan op welke tijden wij de glas bewassing het beste kunnen uitvoeren, of er wel of geen communicatie plaats moet vinden vooraf of dat wij het werk gewoon zelfstandig en in stilte uitvoeren. 

Laat uw glasbewassing doen door Acacia

Meer dan 12 jaar ervaring

43+ kantoren gingen u voor

Specialist in glasbewassing

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Kantoorschoonmaak van A tot Z

De kosten die wij rekenen hangen helemaal af van de situatie. Als wij een glasbewassingsinstallatie nodig hebben om op hoge verdiepingen de ramen te reinigen, dan worden daar extra kosten voor in rekening gebracht. Gaat het om de ramen op de begane grond of eerste verdieping, dan zijn de kosten voor glas bewassing een stuk lager. Wanneer we periodiek de werkzaamheden uitvoeren, heeft het voor ons ook een voordeel. De ramen worden immers nooit zó vies dat het veel tijd kost om ze te reinigen. Zijn uw ruiten al tijden niet schoongemaakt? Dan maken we gewoon vrijblijvend een offerte. Als u zou willen dat wij uw glazen regelmatig wassen, kunt u aangeven met welke frequentie u dit zou willen. We plannen de glasbewassing dan in onze agenda in en u heeft er nooit meer omkijken naar.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een eenmalige klus voor kantoorschoonmaak of een vaste partij om uw kantoren schoon te maken. Neem in beide gevallen gerust contact met ons op en op basis van uw wensen maken we een offerte op maat. Als u op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak dan maken we graag eens kennis. Voor we aan de slag gaan, vinden we persoonlijk contact belangrijk zodat u een goed beeld van ons krijgt. We kunnen kennismaken bij u op kantoor, maar als u graag bij ons langs wilt komen, vinden we dat ook geen enkel probleem. De koffie staat in ieder geval klaar!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen u?

Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we namelijk een relatie opbouwen voor de lange termijn en hopen wij dat u vaker van onze dienstverlening gebruik gaat maken. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een eenmalige hotel schoonmaak of op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak. Alle vragen zijn welkom en we informeren u graag over onze werkwijze. Als u daarom op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Veelgestelde vragen

Wat is glasbewassing en waarom is het belangrijk?

Glasbewassing verwijst naar het schoonmaken en onderhouden van ramen, spiegels en andere glazen oppervlakken. Het is belangrijk omdat schone en heldere ramen een positieve indruk achterlaten, zowel bij bezoekers als bij medewerkers. Bovendien draagt regelmatige glasbewassing bij aan het behoud van de kwaliteit en levensduur van het glas.

Hoe vaak moet ik mijn ramen laten wassen?

De frequentie van glasbewassing hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie van het gebouw, de omgevingsfactoren en de specifieke behoeften van uw ramen. Over het algemeen wordt aanbevolen om ramen minstens twee keer per jaar grondig te laten reinigen. Voor commerciële gebouwen of drukke straten kan vaker reinigen nodig zijn, zoals eens in de drie maanden.

Welke methoden gebruikt Schoonmaakbedrijf Acacia voor glasbewassing?

Schoonmaakbedrijf Acacia maakt gebruik van verschillende methoden, afhankelijk van de situatie en het type gebouw. We maken vaak gebruik van de traditionele methode met een ladder, maar we kunnen ook telescoopbewassing, hoogwerkers of gevelinstallaties gebruiken. Ons ervaren team beoordeelt de specifieke behoeften van uw gebouw en kiest de meest geschikte methode.

Is glasbewassing veilig?

Ja, glasbewassing kan veilig worden uitgevoerd. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ervaring in het werken op hoogtes. We nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen, zoals het gebruik van geschikte apparatuur, het volgen van veiligheidsprotocollen en het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Kan Schoonmaakbedrijf Acacia ook moeilijk bereikbare ramen reinigen?

Ja, absoluut. We hebben ervaring met het reinigen van ramen op verschillende hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij onze verschillende reinigingsmethoden en professionele uitrusting kunnen we zelfs ramen op grote hoogtes veilig en efficiënt reinigen. We zullen een grondige beoordeling van uw gebouw uitvoeren om de beste aanpak te bepalen.

Benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie