Hotel schoonmaak door schoonmaakbedrijf Acacia

Bent u op zoek naar hotel schoonmaak? Omdat u bijvoorbeeld uw kamers en lobby op een professionele manier wilt laten reinigen? Als u al eerder heeft gezocht op schoonmaak hotel dan is het mogelijk dat u de juist partij die aan uw wensen kan voldoen nog niet heeft gevonden. Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring met onder andere het schoonmaken van hotels. Om deze reden weten wij wat er gevraagd wordt om uw gasten te laten genieten van een op-en-top schoon hotel. Lees daarom snel verder om meer te leren over wat wij voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor meer informatie.

Hotel schoonmaak in Noord-Holland

Ondanks dat wij van schoonmaakbedrijf Acacia als schoonmaakbedrijf in Amsterdam gevestigd zijn, bieden wij ook schoonmaakservices aan voor andere plaatsen in Noord-Holland. De reden dat wij dit doen, is omdat wij op deze manier snel kunnen schakelen en altijd onze afspraken kunnen nakomen. Locaties waar we ons het meest op focussen zijn Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp. Zit u verder weg van deze locaties? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Hotel schoonmaak met de snelste service

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Daarnaast kunnen wij klussen al binnen 24 uur inplannen zodat wij snel voor u aan de slag kunnen. Doordat wij op elk moment beschikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen en u zo van de beste service voorzien. Waar het om gaat, is dat u een partij heeft die ook in de communicatie een stapje extra doet. Ons doel is namelijk om u voor langere tijd aan ons te binden. Duidelijk en snel contact staat daarom hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast is geen vraag voor ons te gek en voor elke situatie bedenken wij wel een oplossing!

Professionele hotel schoonmaak

U wilt uiteraard dat uw hotel op een professionele manier wordt schoongemaakt. U wilt uw gasten immers laten genieten van een unieke ervaring en een schone kamer draagt daaraan bij. Wij werken daarom met professionals die niet alleen weten wat de beste manier van schoonmaken is, maar die ook oog hebben voor eventueel contact met uw gasten. Wij spreken in dit geval daarom niet van hotelschoonmaak, maar van housekeeping. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met vaste teams zodat onze professionals uw hotel beter leren kennen. Verder gaat het inplannen van de housekeeping altijd in overleg met u, zodat we tot een situatie komen die het best bij uw hotel past.

Spoedklus hotel schoonmaak nodig?

Heeft u een spoedklus nodig voor het schoonmaken van uw hotel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het nummer 06 8173 8041 hebben wij speciaal in het leven geroepen om bij nood u gelijk van dienst te kunnen zijn. Wij hebben veel ervaring met spoedklussen en weten daarom als geen ander hoe wij moeten handelen. Dit houdt in dat wanneer u contact opneemt voor een spoedklus wij gelijk ter zake en to-the-point komen. Wij leggen uit hoe snel wij kunnen handelen en wat het beste is om te doen om bijvoorbeeld erger te voorkomen. Om u de zekerheid te geven dat de spoedklus tot een goed einde wordt gebracht, kunt u ervan op aan dat wij altijd onze afspraken nakomen!

Bespaar op uw hotel schoonmaak

Besparen op uw hotel schoonmaak. Hoe gaat dit in zijn werk? De reden dat u bij ons kunt besparen op uw schoonmaakkosten is doordat wij enkel en alleen met professionals werken. Zij kennen het klappen van de zweep en hebben daarom een hoop ervaring met het schoonmaken van hotels. Hierdoor werken onze professionals op een zeer effectieve en efficiënte wijze. In minder uren kunnen zij daardoor meer werk verzetten dan andere schoonmaakbedrijven. Dit is niet alleen prettiger voor uw gasten, maar levert u ook direct een kostenbesparing op. Neem voor meer informatie hierover of een vrijblijvende offerte gerust contact op met één van onze professionals.

Neem gerust en vrijblijvend contact op!

Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op. Of u nou op zoek bent naar een eenmalige klus of voor een schoonmaakbedrijf op de lange termijn. Wij houden namelijk van duidelijke communicatie om het schoonmaakproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk dat u vooraf met een aantal vragen zit of dat u op een bepaalde manier wilt dat er wordt schoongemaakt. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is vrijblijvend contact met ons op te nemen en we helpen u graag!

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

10 + 11 =

Schoonmaakbedrijf Acacia