Hotelschoonmaak

 

Bent u op zoek naar hotelschoonmaak? Omdat u bijvoorbeeld uw kamers en lobby op een professionele manier wilt laten reinigen? Als u al eerder heeft gezocht op schoonmaak hotel dan is het mogelijk dat u de juist partij die aan uw wensen kan voldoen nog niet heeft gevonden. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

Hotelschoonmaak door Acacia

Bent u op zoek naar hotel schoonmaak? Omdat u bijvoorbeeld uw kamers en lobby op een professionele manier wilt laten reinigen? Als u al eerder heeft gezocht op schoonmaak hotel dan is het mogelijk dat u de juist partij die aan uw wensen kan voldoen nog niet heeft gevonden. Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring met onder andere het schoonmaken van hotels. Om deze reden weten wij wat er gevraagd wordt om uw gasten te laten genieten van een op-en-top schoon hotel. Lees daarom snel verder om meer te leren over wat wij voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor meer informatie.

Hotel schoonmaak in
Noord-Holland

Ondanks dat wij van schoonmaakbedrijf Acacia als schoonmaakbedrijf in Amsterdam gevestigd zijn, bieden wij ook schoonmaakservices aan voor andere plaatsen in Noord-Holland. De reden dat wij dit doen, is omdat wij op deze manier snel kunnen schakelen en altijd onze afspraken kunnen nakomen. Locaties waar we ons het meest op focussen zijn Amsterdam, HaarlemAmstelveen en Hoofddorp. Zit u verder weg van deze locaties? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Hotel schoonmaak met de snelste service

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Daarnaast kunnen wij klussen al binnen 24 uur inplannen zodat wij snel voor u aan de slag kunnen. Doordat wij op elk moment beschikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen en u zo van de beste service voorzien. Waar het om gaat, is dat u een partij heeft die ook in de communicatie een stapje extra doet. Ons doel is namelijk om u voor langere tijd aan ons te binden. Duidelijk en snel contact staat daarom hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast is geen vraag voor ons te gek en voor elke situatie bedenken wij wel een oplossing!

Professionele hotel schoonmaak

U wilt uiteraard dat uw hotel op een professionele manier wordt schoongemaakt. U wilt uw gasten immers laten genieten van een unieke ervaring en een schone kamer draagt daaraan bij. Wij werken daarom met professionals die niet alleen weten wat de beste manier van schoonmaken is, maar die ook oog hebben voor eventueel contact met uw gasten. Wij spreken in dit geval daarom niet van hotelschoonmaak, maar van housekeeping. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met vaste teams zodat onze professionals uw hotel beter leren kennen. Verder gaat het inplannen van de housekeeping altijd in overleg met u, zodat we tot een situatie komen die het best bij uw hotel past.

Laat uw hotel schoonmaken door Acacia

Meer dan 12 jaar ervaring

15+ hotels gingen u voor

Specialist in de hotel branche

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Spoedklus hotel schoonmaak nodig?

Heeft u een spoedklus nodig voor het schoonmaken van uw hotel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het nummer 06 8173 8041 hebben wij speciaal in het leven geroepen om bij nood u gelijk van dienst te kunnen zijn. Wij hebben veel ervaring met spoedklussen en weten daarom als geen ander hoe wij moeten handelen. Dit houdt in dat wanneer u contact opneemt voor een spoedklus wij gelijk ter zake en to-the-point komen. Wij leggen uit hoe snel wij kunnen handelen en wat het beste is om te doen om bijvoorbeeld erger te voorkomen. Om u de zekerheid te geven dat de spoedklus tot een goed einde wordt gebracht, kunt u ervan op aan dat wij altijd onze afspraken nakomen!

Bespaar op uw hotel schoonmaak

Besparen op uw hotel schoonmaak. Hoe gaat dit in zijn werk? De reden dat u bij ons kunt besparen op uw schoonmaakkosten is doordat wij enkel en alleen met professionals werken. Zij kennen het klappen van de zweep en hebben daarom een hoop ervaring met het schoonmaken van hotels. Hierdoor werken onze professionals op een zeer effectieve en efficiënte wijze. In minder uren kunnen zij daardoor meer werk verzetten dan andere schoonmaakbedrijven. Dit is niet alleen prettiger voor uw gasten, maar levert u ook direct een kostenbesparing op. Neem voor meer informatie hierover of een vrijblijvende offerte gerust contact op met één van onze professionals.

Vakgeschoold personeel

Schoonmaakbedrijf Acacia hecht veel waarde aan vakgeschoold personeel. We zijn trots op onze samenwerking met Aalders Hotel – Museum Square Hotel in Amsterdam, waar we gezamenlijk housekeepingmedewerkers trainen met gedeelde interesse en focus. Voor Acacia fungeert Aalders Hotel als een opleidingsinstituut, waar zowel ervaren als onervaren personeel wordt opgeleid. Onze medewerkers worden professioneel begeleid door een zeer deskundige hotelmanager (GM), die hen inwerkt op alle aspecten van kamerschoonmaak, inclusief gastbeleving. Na een grondige inwerkperiode selecteert Acacia de goed opgeleide housekeepingmedewerkers, die vervolgens worden ingezet bij nieuwe klanten. Op deze manier kunnen we garanderen dat we ervaren personeel hebben voor onze hotelklanten. We streven ernaar om hoogwaardige service en expertise te bieden op het gebied van hotelreiniging.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw hotel?

Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op. Of u nou op zoek bent naar een eenmalige klus of voor een schoonmaakbedrijf op de lange termijn. Wij houden namelijk van duidelijke communicatie om het schoonmaakproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk dat u vooraf met een aantal vragen zit of dat u op een bepaalde manier wilt dat er wordt schoongemaakt. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is vrijblijvend contact met ons op te nemen en we helpen u graag!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beschikbare schoonmaakdiensten die jullie aanbieden voor hotels?

Schoonmaakbedrijf Acacia biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten voor hotels, waaronder algemene schoonmaak van kamers, sanitaire voorzieningen, lobby’s, gangen en andere gemeenschappelijke ruimtes. We zorgen ervoor dat alle aspecten van het hotel schoon en verzorgd zijn.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de gasten van het hotel tevreden zijn met de schoonmaakresultaten?

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia streven we ernaar om de tevredenheid van hotelgasten te waarborgen. We doen dit door ervaren en goed opgeleid personeel in te zetten, die bekend zijn met de specifieke behoeften van hotelreiniging. Daarnaast hanteren we kwaliteitscontroles en feedbacksystemen om ervoor te zorgen dat de schoonmaakresultaten aan de verwachtingen voldoen.

Welke maatregelen nemen jullie om de veiligheid en hygiëne van de hotelkamers te waarborgen?

De veiligheid en hygiëne van hotelkamers hebben bij ons de hoogste prioriteit. We volgen strikte schoonmaakprotocollen en maken gebruik van hoogwaardige reinigingsproducten en -apparatuur. Bovendien nemen we extra maatregelen, zoals het desinfecteren van oppervlakken, het vervangen van beddengoed en het grondig reinigen van sanitaire voorzieningen, om een schone en veilige omgeving te garanderen.

Kunnen jullie flexibel omgaan met de schoonmaakplanning en werktijden om de gasten van het hotel niet te storen?

Flexibiliteit is een van onze sterke punten. We begrijpen dat het belangrijk is om de schoonmaakplanning af te stemmen op de behoeften van het hotel en de gasten. Daarom kunnen we werktijden aanpassen om de minste verstoring voor de gasten te veroorzaken, bijvoorbeeld door schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren tijdens rustige periodes of in overleg met het hotelmanagement.

Hoe selecteren jullie het personeel dat verantwoordelijk is voor de schoonmaak van hotelkamers en welke ervaring en training hebben ze?

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia hechten we veel waarde aan het selecteren van gekwalificeerd personeel voor de schoonmaak van hotelkamers. Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en betrouwbaarheid. Bovendien zorgen we voor grondige training om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de specifieke vereisten en standaarden van de hotelbranche.

Benieuwd naar wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie