Kantoorschoonmaak

 

Bent u op zoek naar kantoorschoonmaak? Omdat u bijvoorbeeld uw kantoorruimtes, vergaderzalen en gemeenschappelijke ruimtes op een professionele manier wilt laten reinigen? Als u al eerder heeft gezocht op schoonmaakbedrijven voor kantoren, dan is het mogelijk dat u nog niet de juiste partij heeft gevonden die aan uw wensen kan voldoen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

Kantoren schoonmaken via Acacia schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een partij voor kantoren schoonmaken? Voor bijvoorbeeld uw eigen bedrijf of bent u een verhuurder van kantoren? Het is goed mogelijk dat u al eerder heeft gezocht op kantoor schoonmaak en dat u twijfelt, welk schoonmaakbedrijf voor kantoorschoonmaak u moet kiezen. Ons onderscheidende motto is: vandaag gebeld, is vandaag geregeld! Ook staat het opbouwen van een duurzame relatie hoog bij ons in het vaandel. Net als met onze andere vaste klanten, gaan wij met u een relatie voor langere tijd aan. Wij hechten daarom veel waarde aan duidelijke communicatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij kantoren schoonmaken. Verder opereren wij niet alleen als schoonmaakbedrijf in Amsterdam, maar in de gehele provincie Noord-Holland. Lees hieronder meer over schoonmaak kantoren of neem contact op om gelijk een afspraak in te plannen of om eerst met
ons kennis te maken.

Kantoor schoonmaken Acacia

Kantoren schoonmaken in de avonduren

Het is goed mogelijk dat u heeft gezocht op kantoren schoonmaken in de avonduren en nog niet de juiste partij heeft gevonden. Wij van Acacia zijn specialist op het gebied van kantoor schoonmaak en weten daarom dat schoonmaken in de avonduren het meest gewenst is. U wilt natuurlijk niet dat uw personeel gestoord wordt door schoonmakers die tijdens kantoortijden aan het schoonmaken zijn. Wij beschikken over professionals die zonder probleem altijd voor u in de avonduren kunnen schoonmaken. In overleg met bijvoorbeeld de beveiliging kunnen zij toegang krijgen tot het pand. Ook is het mogelijk dat zij tegen het eind van de middag komen wanneer uw kantoor of winkel nog open is. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u wilt dat ons personeel toegang krijgt tot uw kantoor. Neem daarom gerust contact met ons op en we denken graag met u mee.

Spoedklus nodig voor schoonmaak kantoren?

Het kan zijn dat zich een situatie heeft voorgedaan waardoor u direct een schoonmaakbedrijf nodig heeft voor kantoor schoonmaak. Wacht daarom niet met contact opnemen, wij kunnen u direct van dienst zijn voor de schoonmaak van kantoren. Wij hebben zeer veel ervaring waardoor wij exact weten wat we moeten doen en u daardoor zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw kantoor. Om problemen te voorkomen, komen wij vrijwel altijd dezelfde dag nog langs. Met ons heeft u de zekerheid dat wij het probleem voor u in een mum van tijd oplossen. Wij focussen ons op de hele provincie Noord-Holland en voor een spoedklus kunt u ons bereiken op 020-7892943.

Kantoren schoonmaken Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Noord en bieden kantoor schoonmaak aan door heel Noord-Holland. Wij focussen ons op Amsterdam en omgeving, omdat wij een schoonmaakbedrijf willen zijn die snel kan schakelen. Er kan zich namelijk altijd een onvoorziene situatie voordoen. Daarom is het wel prettig om een schoonmaakbedrijf in de buurt te hebben die de schoonmaak van uw winkelhotels of kantoren verzorgt. Wij staan bekend vanwege snel schakelen, snelle service leveren en duidelijke communicatie. Hoe klein of groot een klus ook is, we pakken het altijd op dezelfde professionele manier aan. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en niets is ons te gek. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Laat uw kantoor schoonmaken door Acacia

Meer dan 12 jaar ervaring

43+ kantoren gingen u voor

Specialist in kantoren schoonmaken

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Kantoorschoonmaak van A tot Z

Wat bieden wij allemaal aan op het gebied van kantoor schoonmaak? Omdat kantoren schoonmaken verweven is met ons DNA, weten wij als geen ander hoe we dit moeten aanpakken. Dit is de reden dat wij niet aan optische reiniging doen. Onze werkzaamheden zijn altijd volledige diepte reiniging en desinfectie. Schoon is bij ons ook echt schoon! Naast diepte reiniging en desinfectie, stoffen wij al uw bureaus en schermen af. We stofzuigen en dweilen het gehele kantoor en reinigen de keuken(s) en het sanitair. Wat betreft de keukens, is het voor ons ook een kleine moeite om bijvoorbeeld de vaatwasser in te ruimen en aan te zetten. Wij vinden het namelijk getuigen van service om een stapje extra te zetten voor het schoonmaken van uw kantoor. Geef uw wensen door en we kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van kantoorschoonmaak!

Gratis een offerte op maat

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een eenmalige klus voor kantoorschoonmaak of een vaste partij om uw kantoren schoon te maken. Neem in beide gevallen gerust contact met ons op en op basis van uw wensen maken we een offerte op maat. Als u op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak dan maken we graag eens kennis. Voor we aan de slag gaan, vinden we persoonlijk contact belangrijk zodat u een goed beeld van ons krijgt. We kunnen kennismaken bij u op kantoor, maar als u graag bij ons langs wilt komen, vinden we dat ook geen enkel probleem. De koffie staat in ieder geval klaar!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw kantoor?

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een eenmalige klus voor kantoorschoonmaak of een vaste partij om uw kantoren schoon te maken. Neem in beide gevallen gerust contact met ons op en op basis van uw wensen maken we een offerte op maat. Als u op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak dan maken we graag eens kennis. Voor we aan de slag gaan, vinden we persoonlijk contact belangrijk zodat u een goed beeld van ons krijgt. We kunnen kennismaken bij u op kantoor, maar als u graag bij ons langs wilt komen, vinden we dat ook geen enkel probleem. De koffie staat in ieder geval klaar!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Veelgestelde vragen

Wat voor soort kantoor schoonmaakdiensten biedt Schoonmaakbedrijf Acacia aan?

Schoonmaakbedrijf Acacia biedt een breed scala aan kantoor schoonmaakdiensten, waaronder dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud, sanitaire voorzieningen en meer. We passen onze diensten aan de specifieke behoeften van uw kantoor aan.

Zijn jullie schoonmakers betrouwbaar en professioneel?

Absoluut. Bij Schoonmaakbedrijf Acacia hechten we veel belang aan professionaliteit en betrouwbaarheid. Onze schoonmakers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren. Ze zijn goed opgeleid, gemotiveerd en hebben ervaring in het schoonmaken van kantoren.

Kunnen jullie de schoonmaak buiten kantooruren uitvoeren?

Ja, we begrijpen dat het voor sommige kantoren handiger is om de schoonmaak buiten kantooruren te laten plaatsvinden. We kunnen flexibele schoonmaakschema’s opstellen die aansluiten bij uw werktijden. Ons team kan de schoonmaak uitvoeren in de avond, vroege ochtend of in het weekend, zodat uw kantoor schoon en fris is wanneer uw medewerkers arriveren.

Hoe zorgen jullie voor de veiligheid van mijn kantoor tijdens de schoonmaak?

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze schoonmakers zijn getraind in veilig werken en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van uw kantoor te waarborgen. We zorgen ervoor dat er geen schade wordt toegebracht aan uw eigendommen en houden rekening met eventuele gevoelige apparatuur of vertrouwelijke documenten.

Hoe vaak komt Schoonmaakbedrijf Acacia normaal gesproken langs voor kantoorschoonmaak?

De frequentie van de kantoorschoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Acacia kan worden afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Ze bieden flexibele schoonmaakschema’s aan, variërend van dagelijkse tot wekelijkse of zelfs maandelijkse reiniging, afhankelijk van de grootte van uw kantoor en uw specifieke vereisten.

Benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie