Opleveringschoonmaak

 

Bent u op zoek naar opleveringschoonmaak? Omdat u bijvoorbeeld uw kantoor hebt verhuist? Of net een verbouwing heeft gehad in uw hotel? Dan zijn wij het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

Opleveringschoonmaak door Schoonmaakbedrijf Acacia

Bent u op zoek naar een opleveringschoonmaak voor bijvoorbeeld een grondige schoonmaak van uw gebouw waar bouw- of renovatiewerkzaamheden hebben plaatsgevonden? Wanneer u heeft gezocht op opleveringsschoonmaak dan ziet u meerdere schoonmaakbedrijven. Maar voor wie moet u nu kiezen? Wij van Schoonmaakbedrijf Acacia zijn voor u de juiste partij! Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring weten wij namelijk exact hoe we een gebouw na bouw- of renovatiewerkzaamheden schoon moeten maken om de werkzaamheden echt tot hun recht te laten komen. Daarnaast focussen wij ons op de omgeving Noord-Holland en werken wij zeer efficiënt. De praktijk leert dat dit in veel gevallen direct een kostenbesparing oplevert. Lees daarom snel verder om meer te leren over ons bedrijf of neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Opleveringschoonmaak Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en focussen ons op de gehele provincie Noord-Holland. De reden dat wij ons op een specifiek gebied richten, is omdat wij hierdoor snel kunnen schakelen en altijd onze afspraken na kunnen komen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar. De ervaring leert dat onze klanten het prettig vinden wanneer zij een schoonmaakbedrijf in de regio hebben. Ook bij spoed kan er namelijk snel gehandeld worden.
Tevens kunt u ons op elk gewenst moment bereiken voor een spoedklus op nummer 06 8173 8041. Een opleveringschoonmaak rondom Amsterdam kan bij ons altijd op korte termijn gedaan worden. Heeft u al een datum? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. U kunt direct uw wensen aangeven en wij bespreken graag met u onze werkwijze.

Opleveringschoonmaak

kosten

De kosten van de opleveringsschoonmaak zijn afhankelijk van wat er precies moet gebeuren. Er zijn bijvoorbeeld andere kosten verbonden aan de opleveringsschoonmaak van bijvoorbeeld een woning dan van een compleet kantoorgebouw. Wij maken voor de kosten altijd een offerte op maat. Wat wij u wel direct kunnen vertellen is dat wanneer u voor ons kiest u in de meeste gevallen meteen profiteert van een kostenbesparing zonder in te leveren op kwaliteit. Wij werken namelijk enkel en alleen met professionals met veel ervaring en zij werken daardoor zeer efficiënt. Deze werkwijze scheelt u in de portemonnee wanneer u dit vergelijkt met andere schoonmaakbedrijven en in de kwaliteit als u ons resultaat zelf ervaart.

Waarom klanten voor ons hebben gekozen

Onze klanten hebben niet alleen voor ons gekozen, omdat wij zeer professioneel werken, snel kunnen schakelen en een goede prijs rekenen. Uiteraard zijn dit belangrijke factoren bij een schoonmaakbedrijf kiezen, maar klanten blijven klant bij ons doordat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staat. Het maakt bijvoorbeeld niet uit of u op zoek bent naar een eenmalige (zakelijke) klus of dat u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor de lange termijn. Wij behandelen en adviseren al onze klanten op dezelfde professionele wijze omdat wij relaties willen leggen voor de lange termijn. Waar het ons namelijk om gaat, is dat wanneer u een schoonmaakklus nodig heeft u gelijk aan ons denkt!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u?

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een eenmalige klus of een vaste. Neem in beide gevallen gerust contact met ons op en op basis van uw wensen maken we een offerte op maat. Als u op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak dan maken we graag eens kennis. Voor we aan de slag gaan, vinden we persoonlijk contact belangrijk zodat u een goed beeld van ons krijgt. We kunnen kennismaken bij u op kantoor, maar als u graag bij ons langs wilt komen, vinden we dat ook geen enkel probleem. De koffie staat in ieder geval klaar!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie