Schoonmaak winkel laten doen door Acacia

Bent u op zoek naar schoonmaak winkel? Voor bijvoorbeeld een eenmalige klus of zoekt u een partij voor periodieke schoonmaak? Als u al eerder heeft gezocht op winkel schoonmaken dan komen er een hoop resultaten omhoog. Omdat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben met schoonmaak winkel, zijn we voor u vast en zeker de juiste partij. Schoonmaken winkel kan bovendien heel snel geregeld worden. Ons motto is daarom: vandaag gebeld, is vandaag geregeld! Lees snel verder om meer te leren over ons bedrijf of neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor winkel schoonmaak.

Winkel schoonmaken provincie Noord-Holland

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en focussen ons naast deze stad op de gehele provincie Noord-Holland wat betreft schoonmaak van winkels. Dit doen wij omdat wij op deze manier snel kunnen schakelen en daardoor altijd onze afspraken nakomen omtrent schoonmaken van een winkel. Wij willen voor u namelijk de partij zijn waarop u kunt rekenen en daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Onze planners hebben veel ervaring met het efficiënt plannen voor het schoonmaken van uw winkel. Hierdoor kunnen we snel voor u aan de slag om uw winkel binnen een handomdraai weer schoon te maken. Heeft u overigens een spoedklus nodig omtrent het schoonmaken van een winkel? Bel dan naar 06-81738041 en we komen er in de meeste gevallen meteen aan!

Schoonmaken winkel: profiteer van een kostenbesparing!

Wij werken enkel en alleen met schoonmaak professionals met aantoonbare ervaring voor wat betreft de winkel schoonmaak. Hierdoor werken zij op zeer effectieve en efficiënte wijze waardoor u meteen profiteert van een kostenbesparing. Onze schoonmaak professionals hebben door de jaren heen alle situaties wel voorbij zien komen en weten daardoor precies wat ze moeten doen. Ons doel is om uw winkel zo snel mogelijk weer schoon te krijgen waardoor u weer over kunt tot de orde van de dag. Het maakt hierbij niet uit of u op zoek bent naar een eenmalige klus of een partij voor de lange termijn omtrent de winkel schoonmaak. Wij vliegen alle klussen namelijk op dezelfde professionele wijze aan, dus ook bijvoorbeeld een kantoor schoonmaak. Wij staan daarom ook bekend om het nakomen van onze afspraken. Wist u trouwens dat u ons ook kunt inschakelen voor een hotel schoonmaak

Winkel schoonmaak op professionele wijze

Zoals eerder aangegeven werken wij enkel en alleen met professionals met aantoonbare ervaring omtrent de schoonmaak van een winkel. Hierdoor garanderen wij dat schoon ook echt schoon is. Niet optisch schoon maar echt schoon! Schoonmaken volgens HACCP is bijvoorbeeld geen enkel probleem. Daarnaast denken wij indien gewenst altijd met u mee om er voor te zorgen dat uw winkel weer op-en-top in orde is. Wanneer u bijvoorbeeld bepaalde wensen heeft op het gebied van het schoonmaken van uw winkel dan kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Wij houden hier rekening mee. Geen vraag over onze schoonmaak diensten is voor ons te gek!

Spoedklus nodig? Neem direct contact op!

Heeft u een spoedklus nodig wat betreft een winkel schoonmaken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel direct naar het nummer 06-81738041 en we staan gelijk voor u klaar. Tijdens het gesprek adviseren we u ook eventueel in wat u kunt doen om erger te voorkomen. Ons doel bij een spoedklus is namelijk om de situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen waardoor u weer verder kunt gaan met het runnen van uw winkel. Wacht daarom niet langer als u een spoedklus heeft om een winkel schoon te maken en neem direct contact met ons op. Wij staan alvast voor u klaar!

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

7 + 1 =

Schoonmaakbedrijf Acacia