Woning schoonmaak laten doen door Acacia

Bent u op zoek naar woning schoonmaak? Om bijvoorbeeld uw woning eens grondig aan te pakken of omdat u verhuisd bent naar een nieuwe woning? Voor schoonmaken woning bent u bij ons aan het juiste adres. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring weten wij namelijk exact wat te doen voor de perfecte schoonmaak woning. Wij doen dit op professionele wijze. Daarnaast kunnen wij snel schakelen en plannen doordat wij ons focussen op de provincie Noord-Holland. Lees daarom snel verder om meer te leren over een woning schoonmaken of neem contact met ons op en we staan gelijk voor u klaar!

Schoonmaakbedrijf particulieren: op zoek naar huis schoonmaak?

Wij richten ons zowel op de zakelijke als op de particuliere markt. Op zoek naar ‘huis schoonmaak’? Dan staan wij voor u klaar. Het maakt ons namelijk niet uit wat voor ruimte er schoongemaakt dient te worden. Professionele schoonmaak voor particulieren is voor ons geen enkel probleem. Een huis schoonmaak doen wij namelijk altijd op dezelfde professionele en grondige wijze. Daarnaast werken wij enkel en alleen met schoonmaak professionals met aantoonbare ervaring omtrent een woning schoonmaken. Hierdoor werken zij op een zeer effectieve en efficiënte wijze wat u gelijk een kostenbesparing oplevert op het gebied van huis schoonmaak. Waar het om gaat, is dat wij uw woning schoonmaken op de beste en snelste manier. Dus ook wanneer het gaat om een eenmalige schoonmaak huis: neem gerust contact met ons op. We geven u graag meer informatie over een volledige schoonmaak, onze werkwijze en bieden u een vrijblijvende offerte.

Professionele schoonmaak huis

Wanneer u op zoek bent naar professionele woning schoonmaak dan heeft u de juiste partij gevonden. Zoals eerder aangegeven hebben wij namelijk meer dan 10 jaar ervaring met het schoonmaken van woningen en wij werken enkel en alleen met professionals. Door onze ervaring omtrent de schoonmaak aan huis hebben wij alle mogelijke schoonmaakklussen wel eens voorbij zien komen. In elke situatie omtrent woning schoonmaken weten we daarom precies wat we moeten doen. Daarnaast kunnen wij zeer snel voor u aan de slag omdat wij ons focussen op de provincie Noord-Holland. Onze planners werken zeer efficiënt waardoor we zo snel mogelijk bij u langs kunnen komen voor uw huis schoonmaak. En heeft u een spoedklus nodig voor een schoonmaak huis of meerdere huizen? Bel dan naar 06-81738041 en we regelen het vrijwel altijd dezelfde dag nog.

Nieuw huis schoonmaken

Wij kunnen het goed begrijpen dat wanneer u bijvoorbeeld verhuisd bent naar een nieuwe woning u direct op zoek bent naar een oplossing voor opleveringsschoonmaak van de woning. Doordat wij zeer veel ervaring hebben met het woning schoonmaken weten wij precies wat er moet gebeuren. Dus ook het schoonmaken van een nieuwe woning behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Er kan nog bouwafval aanwezig zijn, schadelijk stoffen van onder andere isolatiemateriaal of een onprettige geur van chemicaliën die tijdens de bouw gebruikt zijn. Nadat wij langs zijn geweest kunt u optimaal genieten van uw perfect schoongemaakte woning.

Neem gerust contact op wat betreft schoonmaak woning!

De reden dat klanten voor ons hebben gekozen voor wat betreft de woning schoonmaak, komt niet alleen omdat wij zeer professioneel schoonmaken, een goede prijs bieden en snel kunnen plannen. Het belangrijkste voor onze klanten is duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken voor wat betreft het schoonmaken van de woning. Om deze redenen staat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel en komen we graag persoonlijk en vrijblijvend met u in contact om het te hebben over het schoonmaken van uw woning of een van onze andere schoonmaakdiensten. We horen graag van u!

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

5 + 6 =

Schoonmaakbedrijf Acacia