Kantoor Schoonmaak

Beoordeeld met een 4,8

 Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak aan kantoren. Door de jaren ervaring weten wij welke punten er belangrijk zijn voor in uw kantoor, zodat uw personeel schoon te werk kan gaan. 

Meer dan 10 jaar ervaring met liefde voor het vak
Sinds 2012 werken wij al 100% milleuvriendelijk
Gratis advies op maat
24/7 spoed service

Makkelijk & eenvoudig met 1 klik

GRATIS ADVIES

Krijg inzicht in de kosten van onze diensten, waarmee wij u kunnen helpen.

Geheel vrijblijvend & kostenloos

Vragen? Bel direct
020-7892943
08:00 – 21:00

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diesnten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Spoedklussen

Een spoedklus? Geen probleem. Wij staan 24/7 voor u klaar. Zowel zakelijk als particulier.

dIENSTEN VAN ACACIA

De verschillende diensten die wij doen

Hotel schoonmaak

Acacia schoonmaakbedrijf biedt de beste en
meest brede schoonmaakdiensten als het gaat om hotels schoonmaak.

Als schoonmaakbedrijf weten wij immers wat we doen.

Kantoor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Acacia staat voor u en uw kantoor klaar.

Als gezegd is schoonmaak van kantoren verweven met het DNA van Acacia schoonmaakdiensten. Wij leveren kwaliteit en degelijkheid.

 

Huis schoonmaak

Uw woning schoon laten maken door Acacia? Dat kan! Wij maken ook woningen schoon.

Glaswassing

Wij werken met de juiste technieken en middelen en zorgen voor stralende ruiten.

Zowel voor buiten als binnen en voor grote en kleine oppervlaktes.

Opleveringsschoonmaak

Naast kantoren en woningen, doen wij ook aan opleveringsschoonmaak. Denk hierbij aan een verhuizing of voor makelaars die de woning spik en span schoongemaakt wil hebben voor foto’s.

 

Gevelreiniging

Verenigingen van Eigenaren komen steeds meer voor. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de Vereniging. Denkt hierbij aan dagelijks/wekelijks onderhoud of periodiek onderhoud. Ook voorzien wij van een conciërge als dat noodzakelijk is.

Heeft u vragen over onze diensten?

Onze adviseurs staan klaar!
020-7892943
08:00 – 21:00

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
28/04/2022
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
27/04/2022
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
15/04/2022
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
14/11/2021
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest ;) !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
13/11/2021
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
13/11/2021
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
13/11/2021
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
07/07/2021
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
01/06/2021
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Netjes & Schoon

Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan voor al uw schoonmaak werkzaamheden.

 

 24/7 bereikbaar

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

 Sinds 2011 werken wij al 100% milleuvriendelijk

 Spoedklussen

Bent u op zoek naar een partij voor kantoren schoonmaken? Voor bijvoorbeeld uw eigen bedrijf of bent u een verhuurder van kantoren? Het is goed mogelijk dat u al eerder heeft gezocht op kantoor schoonmaak en dat u twijfelt, welk schoonmaakbedrijf voor kantoorschoonmaak u moet kiezen. Ons onderscheidende motto is: vandaag gebeld, is vandaag geregeld! Ook staat het opbouwen van een duurzame relatie hoog bij ons in het vaandel. Net als met onze andere vaste klanten, gaan wij met u een relatie voor langere tijd aan. Wij hechten daarom veel waarde aan duidelijke communicatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij kantoren schoonmaken. Verder opereren wij niet alleen als schoonmaakbedrijf in Amsterdam, maar in de gehele provincie Noord-Holland. Lees hieronder meer
over schoonmaak kantoren of neem contact op om gelijk een afspraak in te plannen of om eerst met
ons kennis te maken.

Spoedklus nodig voor schoonmaak kantoren?
Het kan zijn dat zich een situatie heeft voorgedaan waardoor u direct een schoonmaakbedrijf nodig heeft voor kantoor schoonmaak. Wacht daarom niet met contact opnemen, wij kunnen u direct van dienst zijn voor de schoonmaak van kantoren. Wij hebben zeer veel ervaring waardoor wij exact weten wat we moeten doen en u daardoor zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw kantoor. Om problemen te voorkomen, komen wij vrijwel altijd dezelfde dag nog langs. Met ons heeft u de zekerheid dat wij het probleem voor u in een mum van tijd oplossen. Wij focussen ons op de hele provincie Noord-Holland en voor een spoedklus kunt u ons bereiken op 06-81738041.

Kantoorschoonmaak van A tot Z
Wat bieden wij allemaal aan op het gebied van kantoor schoonmaak? Omdat kantoren schoonmaken verweven is met ons DNA, weten wij als geen ander hoe we dit moeten aanpakken. Dit is de reden dat wij niet aan optische reiniging doen. Onze werkzaamheden zijn altijd volledige diepte reiniging en desinfectie. Schoon is bij ons ook echt schoon! Naast diepte reiniging en desinfectie, stoffen wij al uw bureaus en schermen af. We stofzuigen en dweilen het gehele kantoor en reinigen de keuken(s) en het sanitair. Wat betreft de keukens, is het voor ons ook een kleine moeite om bijvoorbeeld de vaatwasser in te ruimen en aan te zetten. Wij vinden het namelijk getuigen van service om een stapje extra te zetten voor het schoonmaken van uw kantoor. Geef uw wensen door en we kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van kantoorschoonmaak!

Kantoren schoonmaken in de avonduren
Het is goed mogelijk dat u heeft gezocht op kantoren schoonmaken in de avonduren en nog niet de juiste partij heeft gevonden. Wij van Acacia zijn specialist op het gebied van kantoor schoonmaak en weten daarom dat schoonmaken in de avonduren het meest gewenst is. U wilt natuurlijk niet dat uw personeel gestoord wordt door schoonmakers die tijdens kantoortijden aan het schoonmaken zijn. Wij beschikken over professionals die zonder probleem altijd voor u in de avonduren kunnen schoonmaken. In overleg met bijvoorbeeld de beveiliging kunnen zij toegang krijgen tot het pand. Ook is het mogelijk dat zij tegen het eind van de middag komen wanneer uw kantoor of winkel nog open is. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u wilt dat ons personeel toegang krijgt tot uw kantoor. Neem daarom gerust contact met ons op en we denken graag met u mee.

Kantoren schoonmaken Amsterdam
Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Noord en bieden kantoor schoonmaak aan door heel Noord-Holland. Wij focussen ons op Amsterdam en omgeving, omdat wij een schoonmaakbedrijf willen zijn die snel kan schakelen. Er kan zich namelijk altijd een onvoorziene situatie voordoen. Daarom is het wel prettig om een schoonmaakbedrijf in de buurt te hebben die de schoonmaak van uw winkel, hotels of kantoren verzorgt. Wij staan bekend vanwege snel schakelen, snelle service leveren en duidelijke communicatie. Hoe klein of groot een klus ook is, we pakken het altijd op dezelfde professionele manier aan. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en niets is ons te gek. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Gratis een offerte op maat
Het kan zijn dat u op zoek bent naar een eenmalige klus voor kantoorschoonmaak of een vaste partij om uw kantoren schoon te maken. Neem in beide gevallen gerust contact met ons op en op basis van uw wensen maken we een offerte op maat. Als u op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak dan maken we graag eens kennis. Voor we aan de slag gaan, vinden we persoonlijk contact belangrijk zodat u een goed beeld van ons krijgt. We kunnen kennismaken bij u op kantoor, maar als u graag bij ons langs wilt komen, vinden we dat ook geen enkel probleem. De koffie staat in ieder geval klaar!

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
28/04/2022
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
27/04/2022
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
15/04/2022
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
14/11/2021
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest ;) !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
13/11/2021
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
13/11/2021
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
13/11/2021
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
07/07/2021
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
01/06/2021
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

7 + 3 =

Schoonmaakbedrijf Acacia