Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Wanneer u een schoonmaakbedrijf Alkmaar voor zakelijk zoekt, u bent bij Acacia aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons als schoonmaakbedrijf door de focus op mensen te leggen. Zowel op u als klant, als op onze collega’s. Het plezier in ons werk maakt dat wij al jarenlang met een hecht team met veel enthousiasme voor onze klanten werken. Wij werken zoveel als kan met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om zowel de mens als natuur te ontzien. Onze medewerkers zijn getraind op efficiënt schoonmaken én prettig contact. U zult dit al merken bij de eerste kennismaking. 

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

Schoonmaakbedrijf Alkmaar en regio

We bedienen als schoonmaakbedrijf Alkmaar en de omliggende regio. Ook wanneer u gevestigd bent buiten de stad, kunt u gerust contact met ons opnemen. Misschien zocht u specifiek naar schoonmaakbedrijf Heerhugowaard; besef u dan dat een schoonmaakbedrijf vaak een grotere regio kan bedienen. U hoeft uw keuze dus niet van uw vestigingsplaats af te laten hangen. Laat liever uw keuze afhangen van de manier waarop er schoongemaakt wordt, de kosten die een schoonmaakbedrijf Alkmaar hanteert en uiteraard hoe u de communicatie ervaart. Indien u gewoon eens vrijblijvend de prijzen van ons schoonmaakbedrijf wilt vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Schoonmaakbedrijf voor zakelijk

Wij werken als schoonmaakbedrijf in Alkmaar voor kantoren, hotels en andere zakelijke gebouwen. De meeste klanten van ons komen door mond tot mond reclame bij ons. 

Ter voorbeeld: wij maken voor de VVE de gemeenschappelijke ruimtes zoals hal, buitenruimtes, balustrades en het trappenhuis schoon en vervolgens vragen bewoners ons hun woning te reinigen. Hetzelfde geldt voor kantoorruimtes schoonmaken, in veel gevallen worden onze schoonmakers door medewerkers gevraagd ook hun woning periodiek te komen reinigen.

Een schoonmaakplan op maat

Het ene kantoor is niet de andere en ook niet iedereen wil dat er op dezelfde manier schoongemaakt wordt. Wij van Acacia, schoonmaakbedrijf Alkmaar, maken altijd een plan op maat. Uw wensen zijn daar leidend in, geef gerust aan wat u belangrijk vindt. Zocht u schoonmaakster Alkmaar omdat u liever een dame heeft die de schoonmaak doet? Geen probleem! Wilt u een schoonmaakbedrijf die alleen met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen werkt? Wij doen het! En wilt u zowel buiten als binnen gereinigd hebben, waarbij wij zelf in de gaten houden wanneer de werkzaamheden nodig zijn? U wordt volledig ontzorgd.

Hoe ervaren anderen schoonmaakbedrijf Acacia?

Met 10 jaar ervaring is schoonmaakwerk voor ons een routineklus geworden. Onze snelheid en efficiëntie maken niet alleen onze lage prijs mogelijk, maar zorgen ook voor continu hetzelfde schone resultaat. Wat zeggen anderen daarover? Gemiddeld scoren wij een 4,8/5. Uiteraard hebben wij dit verdiend aan het schone resultaat, maar ook de heldere communicatie en het nakomen van afspraken spelen een belangrijke rol daarin. Zoekt u een schoonmaakbedrijf of wilt u uw huidige schoonmaakbedrijf eens vergelijken met ons? Wij komen graag in contact om te kijken of er een match is.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we namelijk een relatie opbouwen voor de lange termijn en hopen wij dat u vaker van onze dienstverlening gebruik gaat maken. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld op zoek bent naar hotelschoonmaak of op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak. Alle vragen zijn welkom en we informeren u graag over onze werkwijze. Als u daarom op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Alkmaar, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Veelgestelde vragen

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia een breed scala aan schoonmaakdiensten aan naast kantoorschoonmaak?

Ja, Schoonmaakbedrijf Acacia biedt een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten, waaronder maar niet beperkt tot kantoorschoonmaak. Ze kunnen ook diensten leveren zoals vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging.

Is Schoonmaakbedrijf Acacia flexibel als het gaat om het aanpassen van de schoonmaakdiensten aan onze specifieke behoeften?

Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat de schoonmaakbehoeften van elk kantoor uniek zijn. Ze streven ernaar flexibel te zijn en aan te passen aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om het wijzigen van het schoonmaakschema, het toevoegen van extra taken of het aanpassen van de schoonmaakfrequentie, ze zullen proberen tegemoet te komen aan uw behoeften.

Kunnen we extra schoonmaakdiensten aanvragen op korte termijn als dat nodig is?

Zeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat er situaties kunnen ontstaan waarin extra schoonmaak nodig is, zoals bij speciale evenementen of onverwachte vervuiling. Ze zijn bereid om op korte termijn extra schoonmaakdiensten te leveren om aan uw dringende behoeften te voldoen, indien mogelijk.

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia schoonmaakdiensten buiten reguliere kantooruren aan?

Jazeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat het belangrijk kan zijn om schoonmaakwerkzaamheden buiten reguliere kantooruren uit te voeren om verstoring van de dagelijkse activiteiten van uw kantoor te minimaliseren. Ze zijn in staat om flexibele werkschema’s te hanteren, inclusief avond- of weekenddiensten, om aan uw planningseisen te voldoen.

Heeft Schoonmaakbedrijf Acacia ervaring met het bedienen van bedrijven in onze specifieke branche?

Schoonmaakbedrijf Acacia heeft ervaring met het bedienen van diverse branches, waaronder kantoren, medische faciliteiten, scholen, winkels en andere commerciële gebouwen. Ze begrijpen dat verschillende sectoren specifieke reinigingsbehoeften en regelgeving hebben, en ze zullen hun diensten aanpassen aan de eisen van uw branche om optimale schoonmaakresultaten te bereiken.

Benieuwd naar wat we voor uw 
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie