Schoonmaakbedrijf Almere

Op zoek naar schoonmaakbedrijf Almere voor een eenmalige klus of voor periodiek schoonmaakwerk? Het is belangrijk om te beseffen dat lang niet ieder schoonmaakbedrijf op dezelfde manier werkt. Schoonmaakbedrijf Acacia is een allround schoonmaakbedrijf. Wij reinigen onder andere kantoren, hotels, winkels en woningen. Met onze totaaloplossing plannen wij alle soorten schoonmaak periodiek in. Wij werken als schoonmaakbedrijf in Almere zoveel mogelijk met vaste schoonmakers per locatie. Zo ontstaat er een goede samenwerking en staan uw wensen altijd centraal.

Schoonmaakbedrijf Almere: plan op maat

Werkt u al met een schoonmaakbedrijf in Almere? Of zoekt u voor het eerst naar schoonmaakbedrijf Almere op internet omdat u voorheen zelf de reiniging van uw bedrijfspand of woning deed? In beide gevallen komen wij graag langs om kennis te maken. Wij maken altijd een schoonmaakplan op maat. Zowel voor eenmalige als periodieke klussen is deze oriëntatie van essentieel belang. Aan de hand van onze dienstverlening leggen we dit graag uit.

Glazenwasser Almere

Stel u zoekt een glazenwasser Almere, dan wilt u dat er met schoonmaakmiddelen gewerkt worden die uw gevel en het schilderwerk niet aantasten. Per gevel verschilt wat het beste is. Afhankelijk van de locatie van uw pand zullen de ramen bovendien vaker of minder vaak gereinigd hoeven te worden. En wilt u naast de glasbewassing ook de gevelreiniging eens in de zoveel tijd gedaan hebben? Bespreek het met onze glazenwasser Almere.

Hotels en kantoren schoonmaken

Bij onze werkzaamheden voor hotels en kantoren schoonmaken noemen we graag dat we 24/7 schoonmaakdiensten aanbieden. Wij werken op een moment dat het u uitkomt. Dus tijdens de wissel van gasten in een hotel, of voor- of na de werktijd in een kantoor; u zegt het maar. Doordat wij in een beperkte regio rondom Amsterdam werken, en dus ook als schoonmaakbedrijf in Almere komen, hebben we korte reistijden. Heeft u eenmalig een spoedklus? Bijvoorbeeld omdat er iets onverwachts gebeurd is? Geen zorgen, u belt gewoon ons telefoonnummer voor spoed: 06-81738041.

Schoonmaakbedrijf Almere zakelijk

Als schoonmaakbedrijf Almere is voor de zakelijke markt werken is altijd ons uitgangspunt geweest. Wanneer wij zakelijke panden reinigen, worden we vaak ook door medewerkers voor het periodiek reinigen van de privéwoning gevraagd. Helaas kunnen wij hierbij niet in voldoen. Stel u wilt een specifieke schoonmaakster Almere die wekelijks langs laten komen, geef dit dan gerust aan. Wij begrijpen dat schoonmaken niet alleen om het resultaat gaat, maar ook om een klik met de persoon.

Tarieven schoonmaakbedrijf

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Almere? Met meer dan 10 jaar ervaring, kunnen wij gerust zeggen dat we tot de goedkoopste schoonmaakbedrijven in Almere behoren. Onze lage prijs is mogelijk doordat wij zeer snel en efficiënt werken. Bij Acacia werken we al jaren met dezelfde collega’s iedere dag samen. We zijn op elkaar ingespeeld en doen ons werk met veel plezier. Onze vriendelijke en professionele manier van werken wordt vaak genoemd in de reviews. Maak kennis met ons; neem nu contact op en hopelijk mogen wij binnenkort ook uw pand gaan schoonmaken.

Maak nu kennis met ons; neem contact op.

 

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

2 + 10 =

Schoonmaakbedrijf Acacia