Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Merkt u bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Amstelveen dat schoonmaakbedrijven vergelijken nog redelijk lastig is? Wat zijn de kosten, hoe wordt er gewerkt en welke reinigingsmiddelen worden gebruikt? En niet te vergeten: worden afspraken altijd nagekomen? Wij van Schoonmaakbedrijf Acacia zijn al tien jaar actief. Onze klanten komen bij ons terecht door onze lage prijzen en doordat wij 24/7 beschikbaar zijn. Onze klanten worden vaak vaste klanten doordat wij onze afspraken altijd nakomen. Wij werken bovendien zo duurzaam mogelijk en kiezen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. 

Onze schoonmaak professionals

Wie breed inzet, én daarbij kiest voor werken met milieuvriendelijke producten en werkmethoden heeft gekwalificeerde mensen nodig. Onze teams zijn opgebouwd uit echte schoonmaakprofessionals die met veel plezier op de werkvloer staan. Naast dat ze hun vak verstaan, zijn onze werknemers behulpzaam en sociaalvaardig, integriteit en betrouwbaarheid. Per locatie werken wij zoveel mogelijk met vaste teams of een vaste schoonmaakkracht en locatiemanagers. Wanneer u voor ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen kiest, dan proberen zoveel mogelijk dezelfde schoonmakers langs te sturen. Na verloop van tijd zijn zij volledig op de hoogte van uw wensen wat betreft schoonmaken en werkwijze.

Diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen

Voor zakelijke klanten voeren wij een volledige kantoorschoonmaak uit. Voor of na de werktijd maken wij alles weer spik en span. Wij zijn ook in te schakelen voor winkelschoonmaak. Wij hebben ook veel ervaring in de horeca en dan met name in hotelschoonmaak. Organisaties als scholen weten ons ook te vinden. Wij zijn dus een veelzijdig schoonmaakbedrijf. Ook het exterieur maken wij schoon, denk aan glasbewassing en gevelreiniging.

Professioneel schoonmaken: schoonmaakbedrijven vergelijken

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amstelveen zoekt, is het aan te raden om schoonmaakbedrijven te vergelijken. Wij willen u graag uitnodigen om contact met ons op te nemen. Als specialist adviseren wij graag over de beste aanpak voor uw schoonmaakwerkzaamheden en bieden we u een vrijblijvende prijsopgaaf. Wat u vervolgens met deze informatie doet, is geheel aan u. Heeft u direct een goed gevoel of zoekt u een partij voor een spoedklus? Dan kunnen de werkzaamheden zeer snel uitgevoerd worden. Ook daar blinken wij in uit.

Spoed schoonmaak

Waarbij veel bedrijven zoveel mogelijk klanten in een grote regio zoeken, hebben wij dit vanaf het begin anders aangepakt. Wij hebben liever wat minder klanten in een kleine regio en daarom zijn wij als schoonmaakbedrijf in Amstelveen en omstreken actief. Waarom? Wanneer u ons belt, kunnen we altijd snel langskomen. Heeft u nu een spoed schoonmaakklus? Probeer het dan zelf en bel 06-81738041. U zult het direct ervaren: wij zijn transparant over de prijzen en mogelijkheden en komen zeer snel langs. Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord en delen van Noord-Holland actief. Door dit kleine werkgebied hoeven we minder ver te reizen. Uiteindelijk profiteert u daardoor ook van voordelige prijzen; we besteden immers minder tijd aan het reizen en meer tijd aan dát waar onze passie ligt: schoonmaken!

Het schoonmaken van uw bedrijf en meer

Wat u ook maar schoongemaakt wilt hebben, met Schoonmaakbedrijf Acacia heeft u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amstelveen gevonden dat werkt met oog voor mens en milieu. Wij hopen binnenkort kennis met u te mogen maken. Plan nu vrijblijvend een gesprek in of neem direct contact met ons op.

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

6 + 9 =

Schoonmaakbedrijf Acacia