Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Merkt u bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Amstelveen dat schoonmaakbedrijven vergelijken nog redelijk lastig is? Wat zijn de kosten, hoe wordt er gewerkt en welke reinigingsmiddelen worden gebruikt? En niet te vergeten: worden afspraken altijd nagekomen? Wij van Schoonmaakbedrijf Acacia zijn al tien jaar actief. Onze klanten komen bij ons terecht door onze lage prijzen en doordat wij 24/7 beschikbaar zijn. Onze klanten worden vaak vaste klanten doordat wij onze afspraken altijd nakomen. Wij werken bovendien zo duurzaam mogelijk en kiezen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. 

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

Onze schoonmaakprofessionals

Wie breed inzet, én daarbij kiest voor werken met milieuvriendelijke producten en werkmethoden heeft gekwalificeerde mensen nodig. Onze teams zijn opgebouwd uit echte schoonmaakprofessionals die met veel plezier op de werkvloer staan. Naast dat ze hun vak verstaan, zijn onze werknemers behulpzaam en sociaalvaardig, integriteit en betrouwbaarheid. Per locatie werken wij zoveel mogelijk met vaste teams of een vaste schoonmaakkracht en locatiemanagers. Wanneer u voor ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen kiest, dan proberen zoveel mogelijk dezelfde schoonmakers langs te sturen. Na verloop van tijd zijn zij volledig op de hoogte van uw wensen wat betreft schoonmaken en werkwijze.

Diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen

Voor zakelijke klanten voeren wij een volledige kantoorschoonmaak uit. Voor of na de werktijd maken wij alles weer spik en span. Wij zijn ook in te schakelen voor winkelschoonmaak. Wij hebben ook veel ervaring in de horeca en dan met name in hotelschoonmaak. Organisaties als scholen weten ons ook te vinden. Wij zijn dus een veelzijdig schoonmaakbedrijf. Ook het exterieur maken wij schoon, denk aan glasbewassing en gevelreiniging.

Professioneel schoonmaken: schoonmaakbedrijven vergelijken

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amstelveen zoekt, is het aan te raden om schoonmaakbedrijven te vergelijken. Wij willen u graag uitnodigen om contact met ons op te nemen. Als specialist adviseren wij graag over de beste aanpak voor uw schoonmaakwerkzaamheden en bieden we u een vrijblijvende prijsopgaaf. Wat u vervolgens met deze informatie doet, is geheel aan u. Heeft u direct een goed gevoel of zoekt u een partij voor een spoedklus? Dan kunnen de werkzaamheden zeer snel uitgevoerd worden. Ook daar blinken wij in uit.

Spoed schoonmaak

Waarbij veel bedrijven zoveel mogelijk klanten in een grote regio zoeken, hebben wij dit vanaf het begin anders aangepakt. Wij hebben liever wat minder klanten in een kleine regio en daarom zijn wij als schoonmaakbedrijf in Amstelveen en omstreken actief. Waarom? Wanneer u ons belt, kunnen we altijd snel langskomen. Heeft u nu een spoed schoonmaakklus? Probeer het dan zelf en bel 06-81738041. U zult het direct ervaren: wij zijn transparant over de prijzen en mogelijkheden en komen zeer snel langs. Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord en delen van Noord-Holland actief. Door dit kleine werkgebied hoeven we minder ver te reizen. Uiteindelijk profiteert u daardoor ook van voordelige prijzen; we besteden immers minder tijd aan het reizen en meer tijd aan dát waar onze passie ligt: schoonmaken!

Het schoonmaken van uw bedrijf en meer

Wat u ook maar schoongemaakt wilt hebben, met Schoonmaakbedrijf Acacia heeft u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amstelveen gevonden dat werkt met oog voor mens en milieu. Wij hopen binnenkort kennis met u te mogen maken. Plan nu vrijblijvend een gesprek in of neem direct contact met ons op.

 

Neem gerust contact met ons op voor advies

Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we namelijk een relatie opbouwen voor de lange termijn en hopen wij dat u vaker van onze dienstverlening gebruik gaat maken. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een hotelschoonmaak of op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak. Alle vragen zijn welkom en we informeren u graag over onze werkwijze. Als u daarom op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Amstelveen, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Veelgestelde vragen

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia een breed scala aan schoonmaakdiensten aan naast kantoorschoonmaak?

Ja, Schoonmaakbedrijf Acacia biedt een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten, waaronder maar niet beperkt tot kantoorschoonmaak. Ze kunnen ook diensten leveren zoals vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging.

Is Schoonmaakbedrijf Acacia flexibel als het gaat om het aanpassen van de schoonmaakdiensten aan onze specifieke behoeften?

Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat de schoonmaakbehoeften van elk kantoor uniek zijn. Ze streven ernaar flexibel te zijn en aan te passen aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om het wijzigen van het schoonmaakschema, het toevoegen van extra taken of het aanpassen van de schoonmaakfrequentie, ze zullen proberen tegemoet te komen aan uw behoeften.

Kunnen we extra schoonmaakdiensten aanvragen op korte termijn als dat nodig is?

Zeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat er situaties kunnen ontstaan waarin extra schoonmaak nodig is, zoals bij speciale evenementen of onverwachte vervuiling. Ze zijn bereid om op korte termijn extra schoonmaakdiensten te leveren om aan uw dringende behoeften te voldoen, indien mogelijk.

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia schoonmaakdiensten buiten reguliere kantooruren aan?

Jazeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat het belangrijk kan zijn om schoonmaakwerkzaamheden buiten reguliere kantooruren uit te voeren om verstoring van de dagelijkse activiteiten van uw kantoor te minimaliseren. Ze zijn in staat om flexibele werkschema’s te hanteren, inclusief avond- of weekenddiensten, om aan uw planningseisen te voldoen.

Heeft Schoonmaakbedrijf Acacia ervaring met het bedienen van bedrijven in onze specifieke branche?

Schoonmaakbedrijf Acacia heeft ervaring met het bedienen van diverse branches, waaronder kantoren, medische faciliteiten, scholen, winkels en andere commerciële gebouwen. Ze begrijpen dat verschillende sectoren specifieke reinigingsbehoeften en regelgeving hebben, en ze zullen hun diensten aanpassen aan de eisen van uw branche om optimale schoonmaakresultaten te bereiken.

Benieuwd naar wat we voor uw 
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie