Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord

,ent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord? Als u al eerder heeft gezocht op schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord dan komen er meerdere opties naar voren. Waarom zou u dan voor ons moeten kiezen? Het antwoord is heel simpel. Wij zijn namelijk gevestigd in Amsterdam en kunnen hierdoor snel schakelen. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring kennen wij daarnaast het klappen van de zweep en komen wij altijd onze afspraken na. Lees daarom snel verder als u meer wilt leren over ons schoonmaakbedrijf of neem gerust contact op voor meer informatie.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord: de snelste service!

Doordat wij gevestigd zijn in Amsterdam kunnen wij zoals in de vorige alinea al is vermeld snel schakelen. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar en kunnen wij klussen al binnen 24 uur inplannen. Wij willen namelijk niet alleen bekend staan om zeer professionele schoonmaak, maar ook om de duidelijke en snelle communicatie. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent wanneer u een samenwerking met ons aangaat. Op deze manier willen wij bouwen aan een goede klantrelatie met als doel dat u in de toekomst vaker gebruik van ons gaat maken. Wij zetten graag een stapje extra en niets is ons te gek!

Wist je dat wij ook helpen met de schoonmaak in Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp?

Bespaar op uw schoonmaakkosten

Bespaar op uw schoonmaakkosten bij schoonmaakbedrijf Acacia in Amsterdam Noord! U kunt bij ons besparen omdat wij met professionals werken met veel ervaring die daardoor weten wat ze moeten doen. Op deze manier werken zij effectief en efficiënt waardoor u een hoop kosten bespaart. Onze professionals verzetten per uur namelijk meer werk dan andere schoonmaakbedrijven. Waar het bij ons om gaat, is dat in een oogwenk uw gebouw of woning weer spic en span is schoongemaakt. Neem voor meer informatie over onze werkwijze of onze tarieven gerust contact met ons op en we helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Waar wij ons in onderscheiden, is dat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet wat u te wachten staat. Daarnaast willen wij dat voor u alle randzaken omtrent het schoonmaken ook duidelijk zijn. Om deze reden komen wij graag vrijblijvend met u in contact om uw schoonmaakklus te bespreken. Of de klus nou eenmalig is of als u een vaste partner zoekt voor de lange termijn. Het enige wat u nog hoeft te doen, is ons te bellen of te mailen en we helpen u graag verder. Geen vraag is ons te gek!

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

4 + 7 =

Schoonmaakbedrijf Acacia