Schoonmaakbedrijf Amsterdam West

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam West omdat u bijvoorbeeld over een schoonmaakbedrijf wilt beschikken dat in de buurt zit? Als u al eerder heeft gezocht naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam West komen er meerdere resultaten nodig. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de juiste partij voor u zijn. Dit komt doordat wij gevestigd zijn in Amsterdam en u daarom zeer snel van dienst kunnen zijn. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en bieden wij scherpe tarieven aan door onze efficiënte en effectieve manier van werken. Bel voor een spoedklus naar 06 8173 8041 en lees verder om meer te leren over ons schoonmaakbedrijf voor Amsterdam West en omstreken.

Snelste service van Noord-Holland

Doordat wij gevestigd zijn in Amsterdam verrichten wij schoonmaakdiensten in de gehele provincie Noord-Holland. Wanneer u dus op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam West bent u bij ons aan het juiste adres. Een klein werkgebied aanhouden is een strategische keuze voor ons geweest. En dat met succes: door onze ligging kunnen wij snel schakelen en daardoor komen wij onze afspraken altijd na. Wanneer er onverhoopt iets gebeurt of wanneer u meer gebruik wilt maken van onze dienstverlening kunnen wij razendsnel schakelen. Van onze klanten horen wij dat zij het als zeer prettig ervaren om een schoonmaakbedrijf in de buurt te hebben. Wanneer u ook een schoonmaakbedrijf in Amsterdam West zoekt dat afspraken nakomt en met spoed altijd bereikbaar is, kunt u gerust contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer onze werkwijze en tarieven.

Profiteer van onze scherpe tarieven

Wij werken enkel en alleen met schoonmaakprofessionals met aantoonbare ervaring. Onze professionals weten hoe zij op een effectieve en efficiënte wijze schoon moeten maken. Hierdoor voltooien wij een schoonmaakopdracht sneller dan vele concurrenten, dit levert u een kostenbesparing op. Onze schoonmaakprofessionals hebben door de jaren heen zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van schoonmaken en zijn elke situatie wel eens tegengekomen. Zij weten precies wat ze moeten doen en verspillen geen onnodige tijd. U ervan uitgaan dat wij als een geoliede machine werken. Bent u nieuwsgierig naar onze tarieven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek het zelf!

Neem gerust contact met ons op voor advies

Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we namelijk een relatie opbouwen voor de lange termijn en hopen wij dat u vaker van onze dienstverlening gebruik gaat maken. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een eenmalige woning schoonmaak of op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak. Alle vragen zijn welkom en we informeren u graag over onze werkwijze. Als u daarom op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam West, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

1 + 5 =

Schoonmaakbedrijf Acacia