Schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid-Oost

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid-oost? Voor zowel zakelijke als particuliere schoonmaak? Als u al eerder heeft gezocht op schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord dan komen er meerdere opties naar voren. Waarom zou u dan voor ons moeten kiezen? Het antwoord is heel simpel. Wij zitten namelijk gevestigd in Amsterdam en kunnen daardoor snel schakelen. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring kennen wij daarnaast het klappen van de zweep en komen wij altijd onze afspraken na. Lees daarom snel verder als u meer wilt leren over ons schoonmaakbedrijf of neem gerust contact op voor meer informatie!

De snelste service van heel Noord-Holland

Doordat ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuid-Oost gevestigd is kunnen wij in Amsterdam erg snel service leveren. Ons motto is namelijk: vandaag gebeld, is vandaag geregeld! Wij merken dat onze klanten het zeer prettig vinden dat zij een schoonmaker in de buurt hebben. Dat is ook de reden waarom wij ons enkel en alleen focussen op de regio Amsterdam en omstreken. Het aanhouden van een klein werkgebied is voor ons een strategische keuze geweest om onze klanten zo optimaal te kunnen bedienen. Ook kan het zijn dat er sprake is van spoed. Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk gehandeld wordt. Voor spoedzaken kunt u bellen naar 06 8173 8041, we komen er dan meteen aan!

Wist je dat wij ook helpen met de schoonmaak in Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp?

Bespaar op uw schoonmaakkosten

Zoals eerder beschreven, werken wij enkel en alleen met professionals die zeer effectief en efficiënt werken. Dit komt doordat zij allemaal beschikken over aantoonbare ervaring en daardoor exact weten wat ze moeten doen. Deze manier van werken levert u een kostenbesparing op ten opzichte van onze concurrenten doordat wij erg snel klaar zijn. Daarnaast focussen wij ons zoals eerder vermeld alleen op de de regio Amsterdam en omstreken waardoor we besparen op reiskosten. Voor zowel een snelle service als scherpe tarieven bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Plan gerust een kennismaking in wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuid-Oost.

Voor zowel zakelijk als particulier

Wij focussen ons als schoonmaakbedrijf op zowel zakelijke als particuliere klanten. Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid-Oost zijn wij de juiste partij. Bij zakelijke opdrachten kunt u denken aan kantoorschoonmaak, hotelschoonmaak, winkel schoonmaak, VVE schoonmaak, opleveringsschoonmaak en glasbewassing. Bij particuliere opdrachten kunt u denken aan woning schoonmaak, glasbewassing en opleveringsschoonmaak. Wij voeren daarnaast ook enkele andere schoonmaakklussen uit, neem vooral contact met ons op als u iets zoekt wat hier niet tussenstaat. Zoals u merkt zijn wij van alle markten thuis en staan we graag voor u klaar!

Neem gerust contact op voor meer informatie of advies

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar komen wij graag persoonlijk met u in contact om uw wensen door te nemen. Dit kan telefonisch, bij ons schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid-Oost of bij u op locatie. Door een goede inventarisatie te maken van wat er moet gebeuren, kunnen we u op de best mogelijke manier van dienst zijn. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige klus of voor periodieke reiniging. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. We horen graag van u!

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

12 + 5 =

Schoonmaakbedrijf Acacia