Schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid-Oost

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid-oost? Voor zowel zakelijke als particuliere schoonmaak? Als u al eerder heeft gezocht op schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord dan komen er meerdere opties naar voren. Waarom zou u dan voor ons moeten kiezen? Het antwoord is heel simpel. Wij zitten namelijk gevestigd in Amsterdam en kunnen daardoor snel schakelen. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring kennen wij daarnaast het klappen van de zweep en komen wij altijd onze afspraken na. Lees daarom snel verder als u meer wilt leren over ons schoonmaakbedrijf of neem gerust contact op voor meer informatie!

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

De snelste service van heel Noord-Holland

Doordat ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuid-Oost gevestigd is kunnen wij in Amsterdam erg snel service leveren. Ons motto is namelijk: vandaag gebeld, is vandaag geregeld! Wij merken dat onze klanten het zeer prettig vinden dat zij een schoonmaker in de buurt hebben. Dat is ook de reden waarom wij ons enkel en alleen focussen op de regio Amsterdam en omstreken. Het aanhouden van een klein werkgebied is voor ons een strategische keuze geweest om onze klanten zo optimaal te kunnen bedienen. Ook kan het zijn dat er sprake is van spoed. Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk gehandeld wordt. Voor spoedzaken kunt u bellen naar 06 8173 8041, we komen er dan meteen aan!

Wist je dat wij ook helpen met de schoonmaak in Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp?

Bespaar op uw schoonmaakkosten

Zoals eerder beschreven, werken wij enkel en alleen met professionals die zeer effectief en efficiënt werken. Dit komt doordat zij allemaal beschikken over aantoonbare ervaring en daardoor exact weten wat ze moeten doen. Deze manier van werken levert u een kostenbesparing op ten opzichte van onze concurrenten doordat wij erg snel klaar zijn. Daarnaast focussen wij ons zoals eerder vermeld alleen op de de regio Amsterdam en omstreken waardoor we besparen op reiskosten. Voor zowel een snelle service als scherpe tarieven bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Plan gerust een kennismaking in wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuid-Oost.

Uw partner in zakelijke schoonmaak

Wij focussen ons als schoonmaakbedrijf alleem op zakelijke klanten. Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid-Oost zijn wij de juiste partij. Bij zakelijke opdrachten kunt u denken aan kantoorschoonmaak, hotelschoonmaak, winkel schoonmaak, VVE schoonmaak, opleveringsschoonmaak en glasbewassing. Wij voeren daarnaast ook enkele andere schoonmaakklussen uit, neem vooral contact met ons op als u iets zoekt wat hier niet tussenstaat. Zoals u merkt zijn wij van alle markten thuis en staan we graag voor u klaar!

Neem gerust contact op voor meer informatie of advies

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar komen wij graag persoonlijk met u in contact om uw wensen door te nemen. Dit kan telefonisch, bij ons schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid-Oost of bij u op locatie. Door een goede inventarisatie te maken van wat er moet gebeuren, kunnen we u op de best mogelijke manier van dienst zijn. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige klus of voor periodieke reiniging. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. We horen graag van u!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Veelgestelde vragen

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia een breed scala aan schoonmaakdiensten aan naast kantoorschoonmaak?

Ja, Schoonmaakbedrijf Acacia biedt een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten, waaronder maar niet beperkt tot kantoorschoonmaak. Ze kunnen ook diensten leveren zoals vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging.

Is Schoonmaakbedrijf Acacia flexibel als het gaat om het aanpassen van de schoonmaakdiensten aan onze specifieke behoeften?

Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat de schoonmaakbehoeften van elk kantoor uniek zijn. Ze streven ernaar flexibel te zijn en aan te passen aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om het wijzigen van het schoonmaakschema, het toevoegen van extra taken of het aanpassen van de schoonmaakfrequentie, ze zullen proberen tegemoet te komen aan uw behoeften.

Kunnen we extra schoonmaakdiensten aanvragen op korte termijn als dat nodig is?

Zeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat er situaties kunnen ontstaan waarin extra schoonmaak nodig is, zoals bij speciale evenementen of onverwachte vervuiling. Ze zijn bereid om op korte termijn extra schoonmaakdiensten te leveren om aan uw dringende behoeften te voldoen, indien mogelijk.

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia schoonmaakdiensten buiten reguliere kantooruren aan?

Jazeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat het belangrijk kan zijn om schoonmaakwerkzaamheden buiten reguliere kantooruren uit te voeren om verstoring van de dagelijkse activiteiten van uw kantoor te minimaliseren. Ze zijn in staat om flexibele werkschema’s te hanteren, inclusief avond- of weekenddiensten, om aan uw planningseisen te voldoen.

Heeft Schoonmaakbedrijf Acacia ervaring met het bedienen van bedrijven in onze specifieke branche?

Schoonmaakbedrijf Acacia heeft ervaring met het bedienen van diverse branches, waaronder kantoren, medische faciliteiten, scholen, winkels en andere commerciële gebouwen. Ze begrijpen dat verschillende sectoren specifieke reinigingsbehoeften en regelgeving hebben, en ze zullen hun diensten aanpassen aan de eisen van uw branche om optimale schoonmaakresultaten te bereiken.

Benieuwd naar wat we voor uw 
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie