Schoonmaakbedrijf Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Delft? Dan bent u bij Acacia aan het juiste adres! Met maar liefst 20 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van schoonmaak. Of het nu gaat om de schoonmaak van bedrijfspanden, kantoren, VVE’s of hotels, wij staan altijd voor u klaar.

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

Schoonmaakbedrijf in Delft: Acacia is al 20 jaar de specialist

Al twee decennia lang zorgen wij voor een brandschoon resultaat in Delft en omstreken. Onze jarenlange ervaring heeft ons de kennis en expertise gegeven om aan al uw schoonmaak behoeften te voldoen. Wij kennen de kneepjes van het vak en weten precies hoe we uw ruimtes weer in optimale staat kunnen brengen.

Ons team bestaat uit goed opgeleide en gemotiveerde schoonmaak professionals die altijd streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Wij zetten ons volledig in om uw verwachtingen te overtreffen en uw omgeving weer stralend schoon te maken.

Naast onze expertise in het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden, bieden wij ook gespecialiseerde diensten aan voor andere sectoren. Zo hebben wij ruime ervaring in het schoonmaken van scholen, waarbij we rekening houden met de specifieke hygiëne-eisen die gelden voor een onderwijsomgeving.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het schoonmaken van medische praktijken en gezondheidscentra. Wij begrijpen het belang van een schone en veilige omgeving in de gezondheidszorg en zorgen ervoor dat alle ruimtes grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Onze schoonmaakdiensten zijn niet beperkt tot alleen de binnenkant van gebouwen. Wij bieden ook professionele glasbewassing aan, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en materialen om streeploos schone ramen te garanderen.

Daarnaast kunnen wij ook uw vloeren professioneel reinigen en onderhouden. Of het nu gaat om tapijtreiniging, het schrobben en polijsten van harde vloeren of het behandelen van houten vloeren, wij hebben de juiste kennis en apparatuur in huis om uw vloeren weer als nieuw te laten stralen.

Bij Acacia begrijpen we dat elk schoonmaakproject uniek is en specifieke aandacht vereist. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan, waarbij we samen met u kijken naar uw specifieke wensen en eisen. Op basis hiervan stellen wij een schoonmaakplan op dat volledig is afgestemd op uw situatie.

Wij streven naar een langdurige samenwerking met al onze klanten en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat we altijd klaarstaan om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen.

Met Acacia Schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner voor al uw schoonmaak behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf in Delft hebben wij ons gespecialiseerd in zakelijke schoonmaak. Wij begrijpen dat een schone en frisse werkomgeving essentieel is voor het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers.

Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven. Of het nu gaat om dagelijkse kantoorreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud of specialistische reiniging, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Wat voor schoonmaakdiensten bieden wij aan in Delft?

Onze schoonmaakdiensten in Delft zijn divers en passen bij elke situatie. Of u nu kleine of grote ruimtes heeft, wij zorgen ervoor dat alles spik en span is.

 • Kantoor schoonmaak: Een schoon kantoor zorgt voor een prettige en professionele werkomgeving. Ons team zorgt ervoor dat alle bureaus, vloeren en sanitaire voorzieningen schoon zijn, zodat u zich kunt focussen op uw werk.
 • VVE schoonmaak: Als Vereniging van Eigenaren wilt u dat uw appartementencomplex er altijd verzorgd uitziet. Wij nemen graag de schoonmaaktaken uit handen, zodat alles er tip-top uitziet. Van de gemeenschappelijke ruimtes tot de glasbewassing, wij zorgen ervoor.

Hotel schoonmaak: In de gastvrijheidsbranche is een goede eerste indruk cruciaal. Ons team zorgt ervoor dat uw hotelkamers, lobby en andere openbare ruimtes altijd schoon en gastvrij zijn voor uw gasten.

Waarom kies je voor schoonmaakbedrijf Acacia?

Bij Acacia vinden we uw tevredenheid het allerbelangrijkst. Daarom streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klantgerichte service.

Enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

 • Wij zijn betrouwbaar: U kunt altijd op ons rekenen. We komen onze afspraken na en leveren altijd de beste resultaten.
 • Professioneel personeel: Onze schoonmaak professionals zijn goed opgeleid en hebben de juiste kennis en ervaring om uw ruimtes grondig en efficiënt te reinigen.
 • Milieuvriendelijke schoonmaak: Wij maken gebruik van duurzame schoonmaakmethoden en milieuvriendelijke producten. Zo dragen we ons steentje bij aan een schoner milieu.

Flexibiliteit: We begrijpen dat elke klant uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele schoonmaakplannen die aan uw wensen voldoen.

Schoonmaakbedrijf Acacia is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Delft

Naast onze uitstekende schoonmaakdiensten willen wij nóg meer voor u betekenen. Ons doel is om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen en hen volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaak.

Daarom bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals sanitaire voorzieningen, levering van schoonmaakartikelen en afvalmanagement. Zo heeft u één betrouwbare partner voor al uw facilitaire behoeften.

In welke branches maken wij schoon?

Ons schoonmaakbedrijf is actief in verschillende branches. Hierdoor hebben wij ervaring met de specifieke schoonmaakeisen die elke branche met zich meebrengt. Enkele van de branches waarin wij actief zijn:

 • Kantoren: Van grote kantoorpanden tot kleine bedrijfsruimtes, wij zorgen ervoor dat alles er brandschoon uit ziet.
 • Zorginstellingen: Hygiëne is essentieel in de zorg. Wij zorgen voor een schone en veilige omgeving voor patiënten en medewerkers.
 • Hotels en horeca: In de gastvrijheidsbranche is het van cruciaal belang dat de hygiëne op orde is. Wij zorgen voor een schone en frisse uitstraling.
 • Scholen
 • VVE’s

In welke steden rondom Delft zijn wij nog meer actief?

Naast Delft zijn wij ook in andere steden en gemeenten actief om onze klanten van dienst te zijn. Enkele van de plaatsen waar wij onze schoonmaakdiensten aanbieden:

 1. Den Haag
 2. Rijswijk
 3. Voorburg
 4. Zoetermeer
 5. Dordrecht
 6. Rotterdam
 7. Leiden
 8. Nootdorp
 9. Heel Zuid-Holland

Vraag een gratis offerte aan

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw schoonmaak behoeften kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een schoonmaakplan op maat voor u te maken. Bij Schoonmaakbedrijf Acacia bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Bent u geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten in Amersfoort?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.

Kies voor de beste schoonmaakdiensten in Amersfoort en laat Acacia uw panden weer
stralen.

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Veelgestelde vragen

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia een breed scala aan schoonmaakdiensten aan naast kantoorschoonmaak?

Ja, Schoonmaakbedrijf Acacia biedt een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten, waaronder maar niet beperkt tot kantoorschoonmaak. Ze kunnen ook diensten leveren zoals vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging.

Is Schoonmaakbedrijf Acacia flexibel als het gaat om het aanpassen van de schoonmaakdiensten aan onze specifieke behoeften?

Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat de schoonmaakbehoeften van elk kantoor uniek zijn. Ze streven ernaar flexibel te zijn en aan te passen aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om het wijzigen van het schoonmaakschema, het toevoegen van extra taken of het aanpassen van de schoonmaakfrequentie, ze zullen proberen tegemoet te komen aan uw behoeften.

Kunnen we extra schoonmaakdiensten aanvragen op korte termijn als dat nodig is?

Zeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat er situaties kunnen ontstaan waarin extra schoonmaak nodig is, zoals bij speciale evenementen of onverwachte vervuiling. Ze zijn bereid om op korte termijn extra schoonmaakdiensten te leveren om aan uw dringende behoeften te voldoen, indien mogelijk.

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia schoonmaakdiensten buiten reguliere kantooruren aan?

Jazeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat het belangrijk kan zijn om schoonmaakwerkzaamheden buiten reguliere kantooruren uit te voeren om verstoring van de dagelijkse activiteiten van uw kantoor te minimaliseren. Ze zijn in staat om flexibele werkschema’s te hanteren, inclusief avond- of weekenddiensten, om aan uw planningseisen te voldoen.

Heeft Schoonmaakbedrijf Acacia ervaring met het bedienen van bedrijven in onze specifieke branche?

Schoonmaakbedrijf Acacia heeft ervaring met het bedienen van diverse branches, waaronder kantoren, medische faciliteiten, scholen, winkels en andere commerciële gebouwen. Ze begrijpen dat verschillende sectoren specifieke reinigingsbehoeften en regelgeving hebben, en ze zullen hun diensten aanpassen aan de eisen van uw branche om optimale schoonmaakresultaten te bereiken.

Benieuwd naar wat we voor uw 
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie