Schoonmaakbedrijf Leiden

Op zoek naar schoonmaakbedrijf Leiden maar geen idee waar schoonmaakbedrijven op te vergelijken? Als allround schoonmaakbedrijf in Leiden zijn wij het ideale vertrekpunt voor het vinden van een goed en betaalbaar schoonmaakbedrijf. Wij leggen graag uit waarom klanten voor ons kiezen. Geen tijd om te lezen? Neem dan direct contact op. Op deze pagina leggen we uit wat u moet weten om een goed schoonmaakbedrijf in Leiden te vinden. Of het nu voor een eenmalige klus is, voor een spoedklus of voor een langdurige samenwerking; wij vertellen er graag meer over.

Professioneel schoonmaken: allround of specialistisch

Bij een professioneel schoonmaakbedrijf Leiden zoeken, komt u meerdere soorten schoonmaakbedrijven tegen. Het belangrijkste verschil is dat er allround schoonmaakbedrijven zijn zoals die van ons en specialistische reinigingsbedrijven. In 9/10 gevallen zullen wij het beste schoonmaakbedrijf voor u zijn. Wij bedienen als schoonmaakbedrijf Leiden de zakelijke markt en voeren schoonmaakwerkzaamheden in het interieur en aan het exterieur uit. We doen dit voor hotels, winkels, kantoren, woningen, VVE’s etc. Alleen als u een specialistisch schoonmaakbedrijf zoekt, bijvoorbeeld industriespecifieke schoonmaak, dan kunt u beter doorzoeken. In alle andere gevallen kunt u nu contact opnemen.

Uw wensen zijn voor ons leidend

Een schoonmaakbedrijf Leiden dat uw wensen als leidend hanteert? Bij Acacia werken we zoveel mogelijk met vaste medewerkers per locatie. Onze professionals maken niet alleen goed schoon maar worden getraind op communiceren. Geef dus gerust feedback of aanvullende wensen aan, want met de meeste klanten hebben wij zo al jarenlang een goede samenwerking. Wilt u bijvoorbeeld een vrouwelijke schoonmaakster Leiden? Voel u niet bezwaard; dit verzoek krijgen wij vaker. Of verwacht u van de schoonmakers dat zij ‘s avonds of in het weekend schoonmaken? Wij hebben een 24/7 schoonmaakservice en plannen uw schoonmaakwerk in wanneer het u uitkomt.

Schoonmaken in de regio Leiden

Ook als u schoonmaakbedrijf Alkmaar, Wassenaar, Voorschoten, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer of bijvoorbeeld Katwijk aan Zee zoekt; wij werken als schoonmaakbedrijf in Leiden en de regio daaromheen. En heeft u nu een spoedklus? Ervaar dan direct onze snelheid en bel ons spoednummer. De kans is groot dat u ons daarna als vaste schoonmaakploeg in zult schakelen!

Schoonmaak voor 1 dag of periodiek

Voor de verhuizing uw huis schoon laten maken? Dat is een uitstekend idee. Schakel ons schoonmaakbedrijf in Leiden en omgeving in. Wilt u periodiek bepaalde schoonmaakwerkzaamheden door ons uit laten voeren? Dan is het goed om te weten dat we altijd een schoonmaakplan op maat maken. Wij verwerken hierin de taken die u uitgevoerd wilt hebben. Uiteraard kan het zijn dat u ons soms tussendoor wilt inschakelen en soms een week wilt overslaan. Dat is geen probleem, zo flexibel werken wij. We gaan immers geen ruimtes schoonmaken die een week niet gebruikt zijn.

Oog voor mens en milieu

Een schoonmaakbedrijf in Leiden dat zoveel als kan werkt met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen? Die een veilige en prettige werkomgeving hoog in het vaandel heeft? Dat is een schoonmaakbedrijf anno nu! Schoonmaakbedrijf Acacia bestaat al meer dan 10 jaar en onze visie wordt inmiddels breed overgenomen. Geen wonder dat wij als schoonmaakbedrijf in Leiden ook steeds beter bekend worden. Misschien bent u ons via internet tegengekomen, maar de meeste van onze klanten vinden ons door mond tot mond reclame! Ervaar zelf waarom zoveel mensen over ons praten; neem contact op.

Kantoorschoonmaakacacia
Kantoor schoonmaak acacia
Kantoor schoonmaak

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
Tessa Middelbosch
2022-04-28
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
Sébastien De Wolf
2022-04-27
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
Gulcan Durgun
2022-04-15
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
Marieke van der Waal
2021-11-14
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest 😉 !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
A Dekker
2021-11-13
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
Pieter de Boer
2021-11-13
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
Steven de Jager
2021-11-13
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
Arno Bornkamp
2021-07-07
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
Victor van Asselt
2021-06-01
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

8 + 10 =

Schoonmaakbedrijf Acacia