Schoonmaakbedrijf Noord Holland

Wanneer u een schoonmaakbedrijf Noord Holland zoekt, is de kans groot dat u de naam Acacia voorbij hoort komen. Wij hebben de afgelopen 10 jaar als schoonmaakbedrijf Amsterdam naam gemaakt. We blinken uit als allround schoonmaakbedrijf. Waarbij andere schoonmaakbedrijven vaak specialiseren, zijn wij juist bredere schoonmaakdiensten gaan aanbieden. Inmiddels werken we voor klanten overal in Noord Holland. Dit zijn kantoren, hotels,, VVE’s en meer. Wij werken altijd op dezelfde efficiënte manier waardoor onze kosten lager zijn dan gemiddeld. We gaan pas weg als u 100% tevreden bent. Maak kennis met ons, lees verder of neem direct contact op.

Offerte aanvragenBel 020 789 2943

Schakel een professioneel schoonmaakbedrijf in

Schoon genoeg van zelf schoonmaken of van een schoonmaakbedrijf dat de afspraken niet nakomt? Dat zijn de twee redenen waarom mensen ons bellen en waarop wij onze dienstverlening gebaseerd hebben. Wat wij namelijk doen, is een schoonmaakplan op maat maken. Hierdoor maken wij alleen schoon wat u zelf niet wilt schoonmaken en leveren wij altijd hetzelfde schone resultaat af. Dit laatste verzekeren wij door zoveel mogelijk dezelfde schoonmakers op een locatie in te zetten. Hierdoor leert u uw ‘vaste’ schoonmaker kennen en kunt u feedback geven die in het vervolg in het standaard proces meegenomen wordt.

Schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf

Als schoonmaakbedrijf hebben wij ervoor gekozen om bedrijfsruimtes schoon te maken. Ons werkgebied als schoonmaakbedrijf Noord Holland stelt ons in staat snel en zonder hoge reiskosten op locatie te zijn. Doordat wij als schoonmaakbedrijf zakelijke markten bedienen, begrijpen wij dat u meer van een schoonmaker verwacht dan alleen in stilte schoonmaken. Onze schoonmakers kunnen prettig communiceren. Een praatje maken maakt ons werk ook leuker! Wilt u graag dat we buiten de openingstijden langskomen? Bijvoorbeeld ‘s avonds of in het weekend? Ook dat is mogelijk want wij werken 24/7.

Schoonmaakbedrijf Noord Holland: periodiek, eenmalig of spoed!

Wanneer u nu naar schoonmaakbedrijf Noord Holland zoekt omdat u een spoedklus heeft, bel dan het spoednummer bovenaan onze website. U zult merken dat snel bij ons ook echt snel is. Met 10 jaar ervaring weten we precies wat we in een situatie moeten doen. U kunt ons als vaste klant altijd inschakelen voor een spoedklus, maar ook als nieuwe klant vinden wij dit een mooie manier van kennismaken. Uit ervaring kunnen we zeggen dat we daarna vaak ook het periodieke schoonmaakwerk mogen doen! Onze snelle en efficiënte manier van werken vertaalt zich ook naar een lage prijs.

De schoonmaak prijzen

Wat kost een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf prijzen kunnen aardig variëren. Dit heeft te maken met de snelheid van schoonmaken, gebruikte reinigingsmiddelen en grondigheid van schoonmaken. Om de prijs laag te houden, zijn wij getraind in snel en efficiënt werken. Daarnaast spreken we het niveau van reiniging af. Voor sanitair verwacht u hygiënisch schoon, maar een hal of buitenruimte kan natuurlijk gewoon optisch schoon zijn. Iets waar we niet op inleveren is kwaliteit; wij werken enkel en alleen met hoogwaardige reinigingsmiddelen die zoveel mogelijk milieuvriendelijk zijn.

Offerte op maat

Benieuwd naar de kosten? Wilt u de prijzen van Acacia, schoonmaakbedrijf Noord Holland, naast uw huidige schoonmaakbedrijf leggen? Wij maken een prijs op maat; iedere schoonmaakklus is immers weer anders. Vraag nu een offerte aan.

Maak nu kennis met ons; neem contact op.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we namelijk een relatie opbouwen voor de lange termijn en hopen wij dat u vaker van onze dienstverlening gebruik gaat maken. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld op zoek bent naar hotelschoonmaak of op zoek bent naar een vaste partij voor kantoorschoonmaak. Alle vragen zijn welkom en we informeren u graag over onze werkwijze. Als u daarom op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Noord-Holland, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!

Een offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan op maat.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Veelgestelde vragen

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia een breed scala aan schoonmaakdiensten aan naast kantoorschoonmaak?

Ja, Schoonmaakbedrijf Acacia biedt een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten, waaronder maar niet beperkt tot kantoorschoonmaak. Ze kunnen ook diensten leveren zoals vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging.

Is Schoonmaakbedrijf Acacia flexibel als het gaat om het aanpassen van de schoonmaakdiensten aan onze specifieke behoeften?

Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat de schoonmaakbehoeften van elk kantoor uniek zijn. Ze streven ernaar flexibel te zijn en aan te passen aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om het wijzigen van het schoonmaakschema, het toevoegen van extra taken of het aanpassen van de schoonmaakfrequentie, ze zullen proberen tegemoet te komen aan uw behoeften.

Kunnen we extra schoonmaakdiensten aanvragen op korte termijn als dat nodig is?

Zeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat er situaties kunnen ontstaan waarin extra schoonmaak nodig is, zoals bij speciale evenementen of onverwachte vervuiling. Ze zijn bereid om op korte termijn extra schoonmaakdiensten te leveren om aan uw dringende behoeften te voldoen, indien mogelijk.

Biedt Schoonmaakbedrijf Acacia schoonmaakdiensten buiten reguliere kantooruren aan?

Jazeker! Schoonmaakbedrijf Acacia begrijpt dat het belangrijk kan zijn om schoonmaakwerkzaamheden buiten reguliere kantooruren uit te voeren om verstoring van de dagelijkse activiteiten van uw kantoor te minimaliseren. Ze zijn in staat om flexibele werkschema’s te hanteren, inclusief avond- of weekenddiensten, om aan uw planningseisen te voldoen.

Heeft Schoonmaakbedrijf Acacia ervaring met het bedienen van bedrijven in onze specifieke branche?

Schoonmaakbedrijf Acacia heeft ervaring met het bedienen van diverse branches, waaronder kantoren, medische faciliteiten, scholen, winkels en andere commerciële gebouwen. Ze begrijpen dat verschillende sectoren specifieke reinigingsbehoeften en regelgeving hebben, en ze zullen hun diensten aanpassen aan de eisen van uw branche om optimale schoonmaakresultaten te bereiken.

Benieuwd naar wat we voor uw 
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie