Al meer dan 12 jaar

de allerbeste.

Betrouwbaar, Ervaren en Flexibel.

Acacia Schoonmaakbedrijf is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een grote (unieke) personeelscapaciteit weten te creëren, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt. Het bedrijf heeft een passie voor het schoonmaakvak en gastbeleving (hospitality) zit in het DNA van Acacia. Het bedrijf heeft een afspraak is afspraak mentaliteit, is daadkrachtig en no-nonsens en staat bekend om haar flexibiliteit. Acacia zegt wat het doet en doet wat het zegt.

Het bedrijf heeft ook een duurzame en maatschappelijk verantwoorde visie, waarbij duurzaamheid in de factor mens het belangrijkst is. Acacia biedt een breed scala aan diensten, waaronder schoonmaakonderhoud, glasbewassing en aanverwante facilitaire diensten.

Voor u
Als opdrachtgever staat u centraal bij Acacia. Het bedrijf hecht waarde aan afspraak is afspraak, en heeft een wens tot ontzorging. Acacia streeft naar een partnership op basis van wederzijdse afhankelijkheid, waarbij samen wordt gebouwd naar een langdurige partnerschap en er constant wordt gewerkt aan optimalisatie.

Acacia is van mening dat schoonmaak een vak is en adviseert opdrachtgevers om dit uit te besteden, zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness. Acacia bedient een breed scala aan klanten, zoals high end offices, hotels, vastgoed en leisure.

Kies voor Schoonmaakbedrijf Acacia

Meer dan 12 jaar ervaring

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Specialist in de hotel branche

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Ontmoet het team van Schoonmaakbedrijf Acacia

Asya Er

Algemeen Directeur

Asmah Chamlal 

Operationeel Directeur

Emine Bozkurt

Bedrijfsbureau

Selina Disha Singh

Bedrijfsbureau

Anas Zinane Chamlal

Bedrijfsbureau

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Schoonmaakbedrijf Acacia. Onze professionele schoonmaakdiensten zorgen voor schone en verzorgde faciliteiten. Neem nu contact met ons op en ontdek onze beste prijs-kwaliteitsverhouding en resultaatgerichte aanpak. Laat uw schoonmaakbehoeften door experts vervullen.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wij reageren vaak binnen 24 uur.

Met welke van onze diensten kunnen wij helpen?

Schoonmaak offices (kantoren)

Acacia is dé specialist in schoonmaakonderhoud (high end) offices (kantooromgevingen) en richt zich hierbij vooral op kantoren met 25+ pandgebruikers. Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit én beleving en bedient zowel MKB als corporate klanten. Acacia biedt dagelijks schoonmaakonderhoud, waarbij er zowel dagschoonmaak als schoonmaak uit het zicht kan worden geleverd.

Schoonmaak vastgoed

Acacia is ook dé specialist in schoonmaak van vastgoed. Het bedrijf richt zich hierbij op winkelcentra, openbare ruimten in kantooromgevingen (multi tenant panden) en VvE’s. Acacia begrijpt dat het schoonhouden van vastgoed veel meer omvat dan alleen het schoonmaken van de algemene ruimten. Het gaat ook om het signaleren van kleine gebreken, zoals losse plinten of kapotte verlichting, en het communiceren daarvan met de verantwoordelijke partij.

Acacia is flexibel en biedt naast dagelijks schoonmaakonderhoud ook specialistisch onderhoud aan. Denk hierbij aan periodieke dieptereiniging van vloeren en sanitair, het reinigen van gevels en het schoonmaken van parkeergarages. Door de inzet van moderne apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen kan Acacia op een effectieve en duurzame manier schoonmaken.

Schoonmaak leisure

Acacia is ook dé specialist in schoonmaak leisure segment, met een focus op sportaccommodaties. In deze branche is hygiëne van groot belang, omdat de gezondheid en veiligheid van de gasten voorop staan. Acacia begrijpt dit als geen ander en hecht dan ook veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en hygiënische schoonmaakdiensten.

Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit én beleving en biedt naast dagelijks schoonmaakonderhoud ook specialistisch onderhoud aan. Denk hierbij aan periodieke dieptereiniging van kleedkamers en sanitair, het reinigen van sportvloeren en het schoonmaken van sauna’s en zwembaden.

Acacia is hierbij flexibel om de behoeften van haar klanten tegemoet te komen. Zo kan het bedrijf bijvoorbeeld buiten openingstijden schoonmaken, zodat de gasten geen hinder ondervinden. Ook kan Acacia extra schoonmaakdiensten leveren in drukke periodes, zoals tijdens sportevenementen of vakantieperiodes.

Benieuwd naar wat we voor uw 
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie