Over acacia

Wie wij zijn

Wij zijn een dynamisch en klantgericht schoonmaakbedrijf in Amsterdam die zijn interne en externe klanten centraal stelt. Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten. Dus ook in huis bij particulieren en pgb-houders maken wij professioneel schoon. Opdrachten kunnen wij binnen 24 uur, 7 dagen per week realiseren.

Schoonmaakbedrijf Acacia staan dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar

Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden. Een voorbeeld van het maatschappelijk belang dat schoonmaakbedrijf Acacia in haar werkwijze integreert, is het bij voorkeur werken met milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen. Enkele voordelen van milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord schoonmaken:

  • Net zo schoon en hetzelfde hygiëne niveau als chemische schoonmaakmiddelen,
  • Laat minder chemische residu achter,
  • Beter voor de algehele gezondheid van alle medewerkers,
  • Minder belastend voor het milieu in productie en gebruik.

Kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, entrees schoonmaken, trappenhuizen schoonmaken, glasbewassing, vloeren schoonmaken, bouw- en opleveringsschoonmaak, doen wij dus dagelijks en / of periodiek milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. Dit en alle andere zaken die onze klanten willen dat wij schoonmaken, houden wij dus tot volle tevredenheid van onze grote en kleine klanten effectief en efficiënt schoon.

Afspraken nakomen vinden wij erg belangrijk

Het uitbesteden van uw schoonmaak en facilitair beheer aan schoonmaakbedrijf Acacia kan leiden tot een kostenbesparing voor uw organisatie door onze effectiviteit en efficiency. Op al onze schoonmaakspecialisaties: kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, entrees schoonmaken, trappenhuizen schoonmaken, glasbewassing, vloeren schoonmaken, bouw- en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, kunt u dus besparen. Daarnaast kiest u met Acacia voor zekerheid als schoonmaakbedrijf. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om onze gemaakte afspraken met u na te komen.

Over ons

Onze diensten

Acacia is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en bedrijven

Het verzorgen van particulieren woningen is een schoonmaakvak apart. Bij diverse particulieren klanten maken wij tot volle tevredenheid dan ook al geruime tijd schoon.

Dat doen wij (o.a.) doormiddel van een goede prijs en kwaliteitsverhouding voor onze particuliere klanten. Ons bedrijf kent dus ook geen beperkingen in het leveren van schoonmaakdiensten in de particuliere sector: nat- of droog afstoffen, wassen, strijken, bedden verschonen- en opmaken, en alle overige schoonmaakdiensten speciaal voor de particuliere klant kan schoonmaakbedrijf Acacia dus voor u verzorgen.

Wij komen vrijblijvend bij u thuis om de schoonmaakwerkzaamheden met u te overleggen en / of om een vrijblijvende prijsindicatie te geven voor de door u gewenste schoonmaakwerkzaamheden.

Neem contact met ons op

Wij maken schoon, u ontspant.

Bij Acacia houden wij van schoonmaken. Van kantoorpanden tot huizen, bij ons bent u verzekerd van een een uitstekende service en een schone omgeving.

Ik geef toestemming aan schoonmaakbedrijf Acacia om mijn gegevens conform de AVG / GDPR te verwerken.

Onze partner

Partner schoonmaakbedrijf Acacia

| Algemene voorwaarden | Privacy reglement |

© 2014. All rights reserved by schoonmaakbedrijf Acacia