Over Acacia

Voor ons is schoon niet meer dan gewoon!

Wie zijn wij?

Acacia Schoonmaakbedrijf is in 2011 gestart als kleine onderneming. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Van kleine opdrachten bij particulieren tot grote opdrachten bij bedrijven.

Acacia schoonmaakbedrijf is een snel groeiende onderneming. In het verleden hebben we onder andere gewerkt met vele geweldige opdrachtgevers.

Acacia staat 24/7 klaar voor onze klanten. Wij werken snel, zijn klantgericht en adequaat. Onze lijnen zijn kort waardoor we in staat zijn snel te overleggen met onze opdrachtgevers. We zijn hierdoor flexibel en kunnen direct inspelen op wensen en/of aanpassingen van onze klanten.

Wij streven naar optimale resultaten en werken uitsluitend met gedreven medewerkers. Wij investeren in onze medewerkers door hen goed te begeleiden en intern bij te scholen.

Onze visie:

Maatwerk leveren door te denken in oplossingen. Luisteren en meedenken met onze klanten en onze medewerkers is onze kracht. Daarnaast zijn we kritisch naar onszelf. We willen immers dat onze klant ten aller tijde tevreden is.

Als mens en bedrijf voelen we ons betrokken en verantwoordelijk voor onze mooie planeet. Vandaar is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van onze visie. We werken met ecologisch verantwoorde middelen en milieuvriendelijke oplossingen.

Onze expertise ligt onder andere op het gebied van:

Meer weten over ons?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking:

Schoonmaakbedrijf Acacia

Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

info@schoonmaakbedrijfacacia.nl

020-7892943

06-8173041

Waarom kiezen voor Acacia schoonmaakdiensten?

Meer dan 10 jaar ervaring

Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten.

24/7 bereikbaar

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar
Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden.

Altijd schoon en Coronavirus vrij

Specialist in corona desinfectie. Opdrachten kunnen binnen 24 uur / 7 dagen per week door ons voor u gerealiseerd worden.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
28/04/2022
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
27/04/2022
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
15/04/2022
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
14/11/2021
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest ;) !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
13/11/2021
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
13/11/2021
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
13/11/2021
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
07/07/2021
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
01/06/2021
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Direct een

offerte aanvragen

 Wij ontzorgen u met onze schoonmaakdiensten.

Hoofdkantoor

020-7892943

06-81738041
info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
Johan van Hasseltweg 96 1022 WX Amsterdam

Noodgeval

 0681738041 

Verkoop

020-7892943

10 + 7 =

Schoonmaakbedrijf Acacia

Al meer dan 12 jaar

de allerbeste.

Betrouwbaar, Ervaren en Flexibel.

Acacia Schoonmaakbedrijf is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een grote (unieke) personeelscapaciteit weten te creëren, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt. Het bedrijf heeft een passie voor het schoonmaakvak en gastbeleving (hospitality) zit in het DNA van Acacia. Het bedrijf heeft een afspraak is afspraak mentaliteit, is daadkrachtig en no-nonsens en staat bekend om haar flexibiliteit. Acacia zegt wat het doet en doet wat het zegt.

Het bedrijf heeft ook een duurzame en maatschappelijk verantwoorde visie, waarbij duurzaamheid in de factor mens het belangrijkst is. Acacia biedt een breed scala aan diensten, waaronder schoonmaakonderhoud, glasbewassing en aanverwante facilitaire diensten.

Voor u
Als opdrachtgever staat u centraal bij Acacia. Het bedrijf hecht waarde aan afspraak is afspraak, en heeft een wens tot ontzorging. Acacia streeft naar een partnership op basis van wederzijdse afhankelijkheid, waarbij samen wordt gebouwd naar een langdurige partnerschap en er constant wordt gewerkt aan optimalisatie.

Acacia is van mening dat schoonmaak een vak is en adviseert opdrachtgevers om dit uit te besteden, zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness. Acacia bedient een breed scala aan klanten, zoals high end offices, hotels, vastgoed en leisure.

Kies voor Schoonmaakbedrijf Acacia

Meer dan 12 jaar ervaring

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Specialist in de hotel branche

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Ontmoet het team van Schoonmaakbedrijf Acacia

Asya Er

Algemeen Directeur

Asmah Chamlal 

Operationeel Directeur

Emine Bozkurt

Bedrijfsbureau

Selina Disha Singh

Bedrijfsbureau

Anas Zinane Chamlal

Bedrijfsbureau

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Schoonmaakbedrijf Acacia. Onze professionele schoonmaakdiensten zorgen voor schone en verzorgde faciliteiten. Neem nu contact met ons op en ontdek onze beste prijs-kwaliteitsverhouding en resultaatgerichte aanpak. Laat uw schoonmaakbehoeften door experts vervullen.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wij reageren vaak binnen 24 uur.

Schoonmaak offices (kantoren)

Acacia is dé specialist in schoonmaakonderhoud (high end) offices (kantooromgevingen) en richt zich hierbij vooral op kantoren met 25+ pandgebruikers. Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit én beleving en bedient zowel MKB als corporate klanten. Acacia biedt dagelijks schoonmaakonderhoud, waarbij er zowel dagschoonmaak als schoonmaak uit het zicht kan worden geleverd.

Schoonmaak vastgoed

Acacia is ook dé specialist in schoonmaak van vastgoed. Het bedrijf richt zich hierbij op winkelcentra, openbare ruimten in kantooromgevingen (multi tenant panden) en VvE’s. Acacia begrijpt dat het schoonhouden van vastgoed veel meer omvat dan alleen het schoonmaken van de algemene ruimten. Het gaat ook om het signaleren van kleine gebreken, zoals losse plinten of kapotte verlichting, en het communiceren daarvan met de verantwoordelijke partij.

Acacia is flexibel en biedt naast dagelijks schoonmaakonderhoud ook specialistisch onderhoud aan. Denk hierbij aan periodieke dieptereiniging van vloeren en sanitair, het reinigen van gevels en het schoonmaken van parkeergarages. Door de inzet van moderne apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen kan Acacia op een effectieve en duurzame manier schoonmaken.

Schoonmaak leisure

Acacia is ook dé specialist in schoonmaak leisure segment, met een focus op sportaccommodaties. In deze branche is hygiëne van groot belang, omdat de gezondheid en veiligheid van de gasten voorop staan. Acacia begrijpt dit als geen ander en hecht dan ook veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en hygiënische schoonmaakdiensten.

Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit én beleving en biedt naast dagelijks schoonmaakonderhoud ook specialistisch onderhoud aan. Denk hierbij aan periodieke dieptereiniging van kleedkamers en sanitair, het reinigen van sportvloeren en het schoonmaken van sauna’s en zwembaden.

Acacia is hierbij flexibel om de behoeften van haar klanten tegemoet te komen. Zo kan het bedrijf bijvoorbeeld buiten openingstijden schoonmaken, zodat de gasten geen hinder ondervinden. Ook kan Acacia extra schoonmaakdiensten leveren in drukke periodes, zoals tijdens sportevenementen of vakantieperiodes.

Benieuwd naar wat we voor uw 
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie