Professionele schoonmaak, schoonmaakbedrijf Acacia.

Met trots kondigt schoonmaakbedrijf Acacia aan dat zij per 26 augustus 2014 lid is van de schoonmaakbranche vereniging; Siev!

Siev! is een onafhankelijk platform voor schoonmaakbedrijven in Nederland. Door middel van ons lidmaatschap bji SIEV! blijft zij ons informeren over de ontwikkelingen- en eisen in de schoonmaakbranche. Overeenkomstig biedt Siev! haar leden daarmee haar diensten aan om als schoonmaakbedrijf daardoor conform de huidige wet- en regelgeving werkzaam te zijn in de schoonmaakbranche. Het onafhankelijke accrediteren van schoonmaakbedrijven is dus toevertrouwd aan SIEV! .

UIt dit alles blijkt dat wij een mooie en schone toekomst met Siev! tegemoet zien. Hiermee zijn wij een stukje dichter bij onze missie en visie gekomen. Schoonmaakbedrijf Acacia kan nu zijn interne medewerkers (o.a.) kwaliteit van vervolgopleidingen bieden. Onze externe klanten hebben nu dus de garantie dat wij (onafhankelijk) conform de wet- en regelgeving bij hun onze werkzaamheden verrichten. Uiteraard staan daarin hun klantenbehoefte centraal. Wij zijn als schoonmaakbedrijf actief in een aantal regio’s, waaronder AmsterdamHaarlem en Amstelveen.

Met hartelijke groet,

Schoonmaakbedrijf Acacia