Restaurant en horeca schoonmaak

 

Als je een restaurant of horecagelegenheid runt, dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om alles schoon en netjes te houden. Een schone omgeving is niet alleen prettig voor je gasten, maar kan ook een positieve invloed hebben op je recensies en reputatie. Daarom is het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Schoonmaakbedrijf Acacia een verstandige keuze.

Offerte aanvragenNeem contact op

Het schoonmaken van restaurants en horeca

Horecagelegenheden en restaurants hebben vaak intensieve schoonmaak nodig. Van de keuken tot aan de zit- en eetgedeeltes, alles moet grondig gereinigd worden. Bij Schoonmaakbedrijf Acacia hebben we de expertise en ervaring om deze schoonmaakklussen efficiënt en professioneel uit te voeren. We begrijpen dat hygiëne een absolute prioriteit is in de horeca en zorgen er dan ook voor dat alles spik en span is.

Naast het reguliere schoonmaken van de keukenapparatuur en het sanitair, besteden we bij Schoonmaakbedrijf Acacia ook aandacht aan de minder zichtbare maar cruciale plekken in een restaurant. Denk hierbij aan de afzuigkap en de ventilatiesystemen, die vaak vergeten worden maar essentieel zijn voor een gezonde en veilige werkomgeving. Onze gespecialiseerde teams weten precies hoe ze deze onderdelen grondig moeten reinigen en onderhouden, zodat de luchtkwaliteit in uw horecagelegenheid optimaal blijft.

Schoonmaakbedrijf Acacia is de specialist in horeca en restaurants

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken van restaurants en horecagelegenheden. Ons team van getrainde en geschoolde schoonmakers weet precies hoe ze te werk moeten gaan om jouw restaurant of horecazaak brandschoon te maken. Van het schoonmaken van de keukenapparatuur tot het reinigen van de vloeren en het sanitair, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Onze schoonmaakdiensten zijn niet alleen gericht op het reinigen van de zichtbare oppervlakken, maar we besteden ook aandacht aan de minder voor de hand liggende plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Denk hierbij aan de afzuigkap in de keuken, de koelingen en de opslagruimtes. Door grondig en regelmatig schoon te maken, zorgen we ervoor dat jouw horecagelegenheid voldoet aan de hygiënenormen en dat jouw gasten in een schone en veilige omgeving kunnen genieten van hun maaltijd.

Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals het reinigen van de gevel van het pand en het onderhouden van de groenvoorzieningen rondom het restaurant. Op die manier zorgen wij ervoor dat jouw hele horecaonderneming er tiptop uitziet, zowel van binnen als van buiten. Schoonmaakbedrijf Acacia staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een professionele aanpak, waardoor jij je kunt focussen op het runnen van jouw horecazaak, terwijl wij zorgen voor een brandschone omgeving.

De voordelen van een schoon restaurant

Een schoon restaurant heeft tal van voordelen. Allereerst zorgt het voor een prettige en hygiënische omgeving waar gasten zich op hun gemak voelen. Dit draagt bij aan de algehele ervaring en kan ervoor zorgen dat gasten een positieve recensie achterlaten. Daarnaast voldoet een schoon restaurant aan de wettelijke eisen en voedselveiligheidsnormen. Bovendien verlengt regelmatige schoonmaak de levensduur van je meubilair en apparatuur, waardoor je kosten bespaart op de lange termijn.

Een ander belangrijk voordeel van een schoon restaurant is de impact op de gezondheid van zowel gasten als medewerkers. Door regelmatig schoon te maken en te desinfecteren, worden ziektekiemen en bacteriën verwijderd, wat de kans op voedselgerelateerde ziekten verkleint. Dit is niet alleen gunstig voor de reputatie van je restaurant, maar ook voor de gezondheid en het welzijn van iedereen die er komt.

Een schoon restaurant straalt ook professionaliteit uit naar de gasten. Het laat zien dat je als eigenaar of manager oog hebt voor detail en toewijding hebt aan kwaliteit. Gasten zullen eerder geneigd zijn om terug te keren naar een restaurant dat schoon en goed onderhouden is, omdat dit vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt. Daarom is investeren in een grondige schoonmaakroutine essentieel voor het succes en de groei van je horecaonderneming.

Een schoon restaurant zorgt voor hogere recensies

Recensies spelen een belangrijke rol bij het succes van een restaurant. Gasten zijn steeds vaker online op zoek naar recensies voordat ze een keuze maken waar ze gaan eten. Een schoon restaurant krijgt over het algemeen betere recensies en wordt positiever beoordeeld. Door te investeren in een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Schoonmaakbedrijf Acacia, geef je jouw restaurant een voorsprong op de concurrentie.

Het is niet alleen belangrijk om de eetruimte schoon te houden, maar ook de keuken en de sanitaire voorzieningen spelen een cruciale rol bij de algehele hygiëne van een restaurant. Een grondige reiniging van de keukenapparatuur, zoals ovens, grillplaten en frituurpannen, is essentieel om de voedselveiligheid te waarborgen en de kwaliteit van de gerechten te handhaven. Schoonmaakbedrijf Acacia heeft ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn in het reinigen van professionele keukens, waardoor jouw restaurant voldoet aan de strengste hygiënenormen.

Schoonmaak van restaurants: onze expertises

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia hebben we verschillende expertises als het gaat om het schoonmaken van restaurants. Of het nu gaat om het reinigen van de keukenapparatuur, het desinfecteren van de keukenvloer of het schoonmaken van de zit- en eetgedeeltes, wij hebben de kennis en ervaring om dit op professionele wijze te doen. We zorgen ervoor dat jouw restaurant er altijd schoon en representatief uitziet voor je gasten.

Onze specialisten zijn getraind in het gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnieken en -apparatuur om ervoor te zorgen dat alle oppervlakken grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd. We begrijpen dat hygiëne van cruciaal belang is in de horeca, daarom zorgen wij ervoor dat alle schoonmaakwerkzaamheden voldoen aan de strengste hygiënenormen en voorschriften.

Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals het reinigen van de luchtventilatiesystemen en het onderhouden van de sanitaire voorzieningen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw restaurant niet alleen schoon is, maar ook een gezonde en veilige omgeving biedt voor zowel medewerkers als gasten. Schoonmaakbedrijf Acacia staat garant voor een professionele en grondige reiniging van jouw horecagelegenheid.

Getraind en geschoold personeel voor horeca schoonmaak

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia werken we alleen met getraind en geschoold personeel. We begrijpen dat het schoonmaken van een restaurant specifieke kennis en vaardigheden vereist. Onze schoonmakers zijn op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken en werken met professionele schoonmaakmaterialen en -apparatuur. Hierdoor kunnen wij een optimale schoonmaakkwaliteit garanderen.

Onze schoonmaakmedewerkers ondergaan regelmatig bijscholing en training om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakindustrie. Ze zijn bekwaam in het reinigen van diverse oppervlakken, zoals keukens, eetruimtes, en sanitaire voorzieningen. Daarnaast zijn ze getraind in het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, waardoor we niet alleen streven naar een schone omgeving, maar ook naar duurzaamheid en milieubewustzijn.

Met een grondige kennis van hygiënenormen en een scherp oog voor detail, zorgen onze schoonmakers ervoor dat uw horecagelegenheid altijd schoon, fris en uitnodigend is voor uw gasten. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden of periodieke dieptereiniging, bij Schoonmaakbedrijf Acacia bent u verzekerd van professioneel en betrouwbaar schoonmaakpersoneel dat voldoet aan de hoogste standaarden in de branche.

Schoonmaakbedrijf Acacia: slimmer, schoner en betrouwbaar

Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor je restaurant of horecagelegenheid, dan ben je bij Schoonmaakbedrijf Acacia aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze slimme en innovatieve schoonmaakmethodes, waarmee we efficiënt en effectief te werk gaan. Daarnaast hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en transparantie. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een uitstekende service en een brandschoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf Acacia is al meer dan 10 jaar actief in de schoonmaakbranche en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons team van professionele schoonmakers is grondig getraind en beschikt over de juiste kennis en ervaring om aan al jouw schoonmaakbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om het reinigen van keukens, sanitair, vloeren of meubilair, bij Schoonmaakbedrijf Acacia ben je verzekerd van een vlekkeloze schoonmaak.

Schone horecagelegenheden

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia maken we niet alleen restaurants schoon, maar ook andere horecagelegenheden zoals cafés, bars en hotels. Ons team van professionele schoonmakers staat klaar om jouw horecagelegenheid weer fris en schoon te maken. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden of periodiek onderhoud, wij zorgen ervoor dat alles spik en span is.

Onze schoonmaakdiensten zijn niet alleen gericht op het zichtbare vuil, maar we besteden ook aandacht aan hygiëne op plekken die vaak over het hoofd worden gezien, zoals de bovenkant van kasten, plinten en lichtschakelaars. Door grondig te werk te gaan, creëren we een gezonde en schone omgeving voor zowel jouw personeel als gasten.

Daarnaast bieden wij ook speciale dieptereiniging voor keukens in horecagelegenheden, waarbij we alle vetresten en aangekoekte etensresten verwijderen. Deze diepgaande reiniging zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling van de keuken, maar draagt ook bij aan de veiligheid en hygiëne in de keukenomgeving. Met Schoonmaakbedrijf Acacia ben je verzekerd van een professionele en grondige reiniging van jouw horecagelegenheid.

Schoonmaakbedrijf in de horeca: Schoonmaakbedrijf Acacia

Als schoonmaakbedrijf zijn we al jaren actief in de horecabranche. We begrijpen de specifieke schoonmaakeisen en weten hoe belangrijk het is om je horecagelegenheid brandschoon te houden. Met onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen we jouw horecazaak naar een hoger niveau tillen op het gebied van hygiëne en schoonmaak.

Ons team van professionele schoonmakers is speciaal getraind om te werken in de unieke omgeving van horecagelegenheden. Ze zijn bekend met de verschillende materialen en oppervlakken die in de horeca worden gebruikt en weten precies welke schoonmaakmiddelen het meest effectief zijn. Of het nu gaat om het reinigen van de keuken, het sanitair of de eetruimte, ons team zorgt voor een grondige en professionele schoonmaak.

Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in onze schoonmaakpraktijken. We maken gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen en streven ernaar om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Op die manier kunnen we niet alleen zorgen voor een schone horecagelegenheid, maar ook bijdragen aan een schonere planeet voor toekomstige generaties.

Full service in schoonmaakdiensten

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia bieden we een compleet scala aan schoonmaakdiensten voor restaurants en horecagelegenheden. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij ook dieptereiniging van de keukenapparatuur verzorgen, de sanitairruimtes grondig reinigen en de terrassen schoonmaken. Met onze full-service aanpak zorgen wij ervoor dat jouw horecagelegenheid er altijd perfect uitziet.

Ons team van ervaren schoonmakers is volledig opgeleid en gecertificeerd om te voldoen aan de hoogste hygiënenormen in de horecabranche. Wij maken gebruik van professionele schoonmaakmiddelen en -apparatuur om elk oppervlak grondig te reinigen en te desinfecteren, waardoor jouw restaurant een veilige en schone omgeving biedt voor zowel medewerkers als gasten.

Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten zoals het reinigen van vloerbedekking, het wassen van ramen en het onderhoud van meubilair. Bij Schoonmaakbedrijf Acacia streven we ernaar om een totaaloplossing te bieden voor al jouw schoonmaakbehoeften, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van jouw horecaonderneming terwijl wij zorgen voor een brandschoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf Acacia en horeca schoonmaak: de perfecte combinatie

Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor jouw restaurant of horecagelegenheid, hoef je niet verder te zoeken. Schoonmaakbedrijf Acacia is de perfecte partner voor de schoonmaak van jouw horecazaak. Met onze expertise, ervaring en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat jouw restaurant er altijd spik en span uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou en jouw horecagelegenheid kunnen betekenen.

Schoonmaak van de keuken tot aan zit- en eetgedeeltes

Als schoonmaakbedrijf voor de horeca zorgen wij ervoor dat jouw restaurant van de keuken tot aan de zit- en eetgedeeltes grondig gereinigd wordt. Onze schoonmakers hebben de expertise en ervaring om alle ruimtes in jouw restaurant professioneel schoon te maken. Ze reinigen de keukenapparatuur, desinfecteren de keukenvloer, stofzuigen en dweilen de vloeren in het zit- en eetgedeelte, en zorgen ervoor dat het meubilair er weer als nieuw uitziet. Hierdoor kunnen jij, jouw personeel en je gasten genieten van een schone en hygiënische omgeving.

Ook sanitair en terrassen van horeca gelegenheden maken wij schoon

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia gaan we verder dan alleen het schoonmaken van de keuken en het zit- en eetgedeelte. Wij zorgen er ook voor dat het sanitair en de terrassen van jouw horecagelegenheid schoon en fris zijn. Onze schoonmakers reinigen de toiletten, fonteintjes en andere sanitaire voorzieningen grondig, zodat jouw gasten altijd gebruik kunnen maken van schone en hygiënische faciliteiten. Daarnaast maken wij ook de terrassen schoon, zodat je gasten kunnen genieten van een prachtige buitenruimte.

Conclusie

Het schoonmaken van restaurants en horecagelegenheden is een vak apart. Een schoon en hygiënisch restaurant is niet alleen prettig voor je gasten, maar kan ook bijdragen aan hogere recensies en een betere reputatie. Bij Schoonmaakbedrijf Acacia zijn we gespecialiseerd in horeca schoonmaak en zorgen we ervoor dat jouw restaurant er altijd tiptop uitziet. Ons team van getrainde en geschoolde schoonmakers staat klaar om jouw horecagelegenheid grondig en professioneel schoon te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van een schoon restaurant.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Schoonmaakbedrijf Acacia. Onze professionele schoonmaakdiensten zorgen voor schone en verzorgde faciliteiten. Neem nu contact met ons op en ontdek onze beste prijs-kwaliteitsverhouding en resultaatgerichte aanpak. Laat uw schoonmaakbehoeften door experts vervullen.

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar 020-7892943.

Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wij reageren vaak binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom een schoonmaakbedrijf inhuren voor de horeca?

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor de horeca heeft vele voordelen. Ten eerste bespaart het je tijd en moeite, zodat jij je kunt richten op het runnen van je restaurant. Daarnaast zorgt een professioneel schoonmaakbedrijf voor een hogere schoonmaakkwaliteit en hygiënenormen. Bovendien hoef je geen extra personeel in dienst te nemen en te trainen op het gebied van schoonmaak. Kortom, het inhuren van een schoonmaakbedrijf is een slimme investering voor jouw horecagelegenheid.

Het schoonmaken van een horecagelegenheid vereist specifieke kennis en ervaring. Een professioneel schoonmaakbedrijf beschikt over de juiste tools en technieken om grondig en efficiënt schoon te maken. Dit is vooral belangrijk in de horeca, waar hygiëne van cruciaal belang is voor de gezondheid en tevredenheid van gasten. Door een schoonmaakbedrijf in te huren, ben je verzekerd van een schone en veilige omgeving voor zowel je gasten als je personeel.

Waar moet een schoonmaakbedrijf in restaurants en horeca aan voldoen?

Als je een schoonmaakbedrijf inhuurt voor je restaurant of horecagelegenheid, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat het schoonmaakbedrijf ervaring heeft in de horecabranche en bekend is met de schoonmaakeisen. Daarnaast moeten ze werken volgens de geldende hygiënenormen en voedselveiligheidseisen. Ook is het belangrijk dat het schoonmaakbedrijf betrouwbaar en flexibel is, zodat ze zich kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Een ander belangrijk aspect waar een schoonmaakbedrijf in restaurants en horeca aan moet voldoen, is het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. In de horeca wordt dagelijks veel schoongemaakt, wat kan leiden tot een grote hoeveelheid chemicaliën die in het milieu terechtkomen. Door te kiezen voor een schoonmaakbedrijf dat eco-vriendelijke producten gebruikt, draag je bij aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Daarnaast is het van belang dat het schoonmaakpersoneel van het bedrijf goed opgeleid is en beschikt over de juiste certificeringen. In de horeca is het essentieel dat de schoonmaak op een professionele en grondige manier wordt uitgevoerd om aan alle wettelijke eisen te voldoen. Een goed opgeleid team zorgt ervoor dat alle ruimtes in het restaurant of de horecagelegenheid hygiënisch en schoon blijven, wat bijdraagt aan de algehele klantervaring.

Op welke locaties zijn jullie nu in de horeca en restaurants actief?

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia zijn we actief in diverse horecagelegenheden en restaurants door heel Nederland. Of je nu een klein café hebt of een groot restaurant, bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele schoonmaakdiensten. We kunnen ook op meerdere locaties tegelijk werken, dus als je meerdere horecagelegenheden hebt, kunnen wij deze allemaal schoonmaken. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Naast de horeca en restaurants zijn wij ook gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, scholen en zorginstellingen. Ons team van ervaren schoonmakers zorgt ervoor dat elke ruimte grondig wordt gereinigd en hygiënisch wordt achtergelaten. Of het nu gaat om het schoonmaken van kantoorruimtes, klaslokalen of ziekenhuisgangen, wij staan voor je klaar met onze professionele diensten.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom maken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen en -technieken die niet schadelijk zijn voor mens en milieu. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schonere en gezondere leefomgeving voor iedereen. Kies voor Schoonmaakbedrijf Acacia voor een professionele en verantwoorde schoonmaakpartner voor al jouw zakelijke behoeften.

Krijg je een vaste schoonmaker in de horeca en restaurant?

Wij begrijpen dat het prettig is om een vertrouwd gezicht te zien bij het schoonmaken van jouw horecagelegenheid. Daarom streven wij ernaar om zoveel mogelijk met vaste schoonmakers te werken. Op deze manier kunnen zij zich goed inleven in de specifieke behoeften van jouw restaurant en zorgen voor een persoonlijke service. Uiteraard kan het voorkomen dat een schoonmaker ziek is of met verlof gaat. In dat geval zorgen wij voor een vakkundige vervanging, zodat de schoonmaakwerkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Wanneer je kiest voor een vaste schoonmaker in de horeca en restaurant, profiteer je van vele voordelen. De schoonmaker raakt bekend met de indeling van de keuken, de bar en andere ruimtes, waardoor het schoonmaken efficiënter verloopt. Bovendien kan een vaste schoonmaker beter inspelen op de wensen en eisen van jou als klant, waardoor de schoonmaak precies wordt afgestemd op wat jij belangrijk vindt. Dit zorgt voor een hogere mate van tevredenheid en een prettige samenwerking tussen jou en de schoonmaker.

Wat voor soort horecagelegenheden maken jullie schoon?

Bij Schoonmaakbedrijf Acacia maken wij verschillende soorten horecagelegenheden schoon. Of het nu gaat om restaurants, cafés, bars, hotels of andere horecagelegenheden, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze schoonmakers hebben ruime ervaring in het schoonmaken van diverse horecagelegenheden en weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Wij zorgen ervoor dat jouw horecagelegenheid er altijd schoon en verzorgd uitziet, zodat jij je kunt focussen op het bieden van een uitstekende gastervaring.

Bij het schoonmaken van restaurants besteden onze schoonmakers extra aandacht aan de keuken en de eetruimtes. Ze zorgen ervoor dat alle oppervlakken grondig worden gereinigd en dat eventuele vlekken of morsingen direct worden verwijderd. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de tafels en stoelen netjes worden opgesteld en dat de vloeren goed worden gedweild. Op deze manier creëren we een frisse en uitnodigende sfeer voor jouw gasten.

Voor hotels bieden wij een uitgebreide schoonmaakservice aan, waarbij niet alleen de kamers worden schoongemaakt, maar ook de gemeenschappelijke ruimtes zoals de lobby, het restaurant en de gangen. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat jouw gasten kunnen genieten van een aangenaam verblijf. Met onze professionele aanpak en oog voor detail zorgen wij ervoor dat jouw horecagelegenheid altijd een goede indruk achterlaat bij je gasten.

Wat kost een schoonmaakbedrijf voor de horeca?

De kosten van een schoonmaakbedrijf voor de horeca kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van jouw horecagelegenheid, de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden en eventuele extra diensten die je wilt afnemen. Bij Schoonmaakbedrijf Acacia stellen we altijd een schoonmaakplan op maat op, waarin we rekening houden met jouw specifieke wensen en budget. Op deze manier heb je altijd duidelijkheid over de kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Werken jullie met schoonmaakcontracten?

Ja, bij Schoonmaakbedrijf Acacia werken we met schoonmaakcontracten voor de horeca. Het schoonmaakcontract biedt duidelijkheid en zekerheid voor zowel jou als onze schoonmakers. In het contract leggen we onder andere de schoonmaakfrequentie, taken en verantwoordelijkheden en het tarief vast. Dit zorgt voor een transparante samenwerking waarbij beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Door een schoonmaakcontract af te sluiten, ben je verzekerd van een regelmatige en kwalitatieve schoonmaak van jouw horecagelegenheid.

Onze klanten over ons

Tessa Middelbosch
28/04/2022
Goed schoonmaakbedrijf. Werkt snel, professioneel en zijn erg flexibel.
Sébastien De Wolf
27/04/2022
(apr.2021) The cleaning service was impeccable. Asya's attitude screams professionalism : efficient communication, right on time, friendly staff and proud when delivering the result. (Apr.2022) Worked with them again : reliable, friendly, excellent result
Gulcan Durgun
15/04/2022
Wat een geweldige bedrijf, Allemaal toppers aan het werk! Heb al meerdere keren met Asya en haar bedrijf samen gewerkt. Ze zijn nummer 1 in de schoonmaak! Vanochtend gebeld en begin middag konden ze al komen geweldige service. Ik zeg Doen!
Marieke van der Waal
14/11/2021
Op vrijdagavond heb ik Acacia gebeld, met de vraag of ze wegens een noodgeval zaterdag zouden kunnen langskomen. Ze waren heel erg vriendelijk aan de telefoon en zaterdagmiddag stonden er drie mensen ons hele huis schoon te maken (eigen, hele goede spullen bij zich). Ontzettend aardige mensen, geen moeite was te veel. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest ;) !!! Dus: een echte aanrader - wij gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Acacia, en kunnen ze van harte aanbevelen.
A Dekker
13/11/2021
Cleaned everything, and I mean: everything! Much better than we could have ever done - so nice to move into a really clean house (and the sellers had already cleaned it?). No vomplaints at all, can only recommend.
Pieter de Boer
13/11/2021
Very good company; cleane our (dirty) rental house perfectly. Didn't leave the house til everythinkg was done - which took a much longer time then expected (the house was a lot dirtier if youlooked up close). 10 stars, would recommend.
Steven de Jager
13/11/2021
Hele aardige mensen; op tijd. Hebben ons huis (140m2) perfect schoongemaakt, van onder tot boven. Nog nooit een keuken zo zien blkinken! Ik kan Acacia van harte aantraden.
Arno Bornkamp
07/07/2021
Heel goed, snel en prettig
Victor van Asselt
01/06/2021
Professionele service, hands-on, korte lijnen. Zeer goede opleveringsschoonmaak (2X). Klasse en veel dank.

Benieuwd naar wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Vraag  gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie